tiistai 20. maaliskuuta 2012

Huvimaja, lystitalo, pihamaja, pihatalo, paviljonki, puutarhamökki..rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Unelmoin edelleen kovasti omasta lasipalatsista. Tämä kuvan lasipalatsi ei nyt aivan ole sellainen kuin haluaisin. Tulevana keväänä meillä jatkunee pihatyöt tuolla ulkona, koska tonttia ei ole edelleenkään täytetty loppuun, marraskuussa maansiirtoliikkeen äijä teki katoamistempun ja nyt olen muutamaan otteeseen nähnyt hänet ajelemassa kadullamme.. Lieneekö palailemassa..? Mikäli hänet kiinni saadaan ja homma jatkuu lumien sulettua pihalta, voisin selvitellä olisiko tuollaisen "lasipalatsin" pohjat hyvä tehdä jo ennakkoon..Jos vaikka sellaisen joskus satun saamaan..

Oletteko muut tehneet tuollaisia "huvimajoja" valmispaketeista vaiko pitkästä tavarasta? Olisikohan neliskulmainen sittenkin parempi ratkaisu tilan käytön kannalta? Oletteko saaneet millaisen tulipesän sisään, kaminan tai takan?
Saa laittaa sähköpostillakin tietoja, millaisia ihanuuksia olette tehneet ja miten.

Sieluni silmin nään tämän oman unelmieni mökin, valkoisen sisustuksen, ison jatkettavan pöydän, ikkunalaudat kukkapurnukoille ja sen tulipesän syysiltaa lämmittämässä.. Lettukestit, lastenjuhlat, askarteluhetket, puutarhamehut, iltakaakaot perheen kanssa.. Kaikkea tuollaista siellä pitäisi touhuta.

Ja sitten "herään", että noinkohan ois ikinä aikaa oikeasti olla siellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!