lauantai 24. maaliskuuta 2012

Malttamattomia saunakuvia...

Kodinhoitohuoneen pilkullisella seinällä on tuo saunan ym.ohjauslaite, joka on Helon ohjausyksikkö Digi II
 Vielä kesken.. Sauna, kodinnhoitohuone, eteinen..Joka paikka täynnä kaikenlaista saunaan liittyvää, jos ei suoranaisesti niin epäsuorasti.. Jospa tänään saataisiin vähän tavaroita pois silmistä..
 Sauna eilen illalla pimeässä. Valoissa on vielä jotain pientä hienosäätöä tulossa..
 Lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa, seinät tervaleppää. Tuoksu on taivaallinen. =)
 Tajusin juuri, että kivien lisäksi saunasta puuttuu se "jalkakaide" tai miksi sanotaan, se on tulossa tuohon kiukaan lähettyville..

 Meillä saunan lasiseinäksi valikoitui harmaa. Olen todella tyytyväinen vaikka mietinkin jossain vaiheessa, että olisiko kirkas ollut sittenkin parempi. Tuo antaa hieman yksityisyyttä saunassa olijoille, ei ihan kirkkaasti näy kaikki kylppärin puolelle, mutta silti näköyhteys on. Tuolta saunasta on hyvä vahtia poreammetta ja siellä läträäviä lapsukaisia..
 Kivettömän kiukaan takana oleva kiviseinä on ihana. Se antaa "arvokkuutta" saunaan, joka muuten olisi niiiin pelkistetty ja tylsä. Toivotaan, että kivet pysyy seinillä ;) Ne on ihan itse laatoitettu.. (Josta tulikin mieleeni, että MINULLA on kesäksi laatoitustehtävä vielä teknisessä tilassakin...)
Sauna on nyt valmis, tosin kiukaan kivet tosiaan pitäisi vielä asetella paikoilleen. Ja se mainitsemani kaidejuttu puuttuu. En silti malttanut olla kuvailematta saunaa kun aurinkokin paistoi niin kauniisti sinne. Saunan valokuvaaminen osoittautuikin aika haasteelliseksi, lähinnä sen takia, että saunan lasista tuleva heijastus häiritsi kuvissa aika paljon, vieläkin noissa näkyy heijastus kylppäristä. Onneksi keksin, miten pääsen piiloon itse noista heijastuksista, ettei kuvaaja näy niissä.

Luulenpa, että meillä saunotaan tänään.. Toukokuun jälkeen en ole tainnut saunassa käydäkään......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!