tiistai 27. maaliskuuta 2012

Etsintäkuulutettu valkoinen emaliämpäri, kuvan ämpäri on feikki

 Mies kysyi lauantaina ensimmäisiä löylyjä ennen, että tuodaanko entinen saunakiulu tänne uuteen kotiin.. Kysymys sisälsi selvästi sen, että hänkään ei ihan varma ole haluaako sen tänne.. Siitä sitten aloin pohtia, millaiset sauna-tarvikkeet haluan meille. Vaihtoehtojahan on pilvin pimein. Hetken pohdittuani mietin, että haluaisin ehkä valkoisen saunakiulun ja -kauhan. Googeteltuani törmäsinkin sauna-aitan kotisivuilla valkeaan emalisankkoon, joka sitten vei mennessään.. Kuitenkaan yli 30 euroa + postikuluja en ole valmis maksamaan saunasankosta, niinpä päätin selvittää saisinko sankon edullisemmalla hinnalla muualta.
Ennestään olen löytänyt halpamarketista tuon kylpy-aiheisen vadin, joka on mielestäni todella kaunis, joten suuntasin etsintäni halpamarketteihin ja etolaan. Etolassa ei emalia ollut, mutta paikallinen Rajamarketti tarjosi sankon, jossa tosin on retrohenkinen teksti "vegetables". Teksti on kuvissa käännetty lauteisiin päin, päätin että tämä sankko saa palvella tuossa virassaan siihen saakka, kunnes löytyy tekstitön, valkea emalinen ämpäri.  Tuota voi käyttää vaikka pihassa ulkoämpärinä sen jälkeen, eikä hintakaan ollut kovin suuri.

1 kommentti:

  1. Pikantti yksityiskohtahan se on heitellä löylyjä Vegetables-sankosta. Mitä suotta vaihtamaan - ei oo kaikilla saunassa samanlaista!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!