lauantai 24. maaliskuuta 2012

Luhlat tulossa

Kuvia ennen juhlavalmisteluja..


Pikkuihmisille juhlat ovat niin tärkeät. Niihin lasketaan öitä jo monta viikkoa etukäteen ja "luhlat" mietityttävät monta kertaa. Aloitimme juhlavalmistelut tosiaan pari päivää ennakkoon, sitä ennen tosin olin käynyt ostamassa kertakäyttöisiä astioita hiiri-aiheella, servettejä ja sovittanut tuota pilkullista muoviliinaa, josta aiemmin jo postailinkin.

Tänään ripustellaan koristeita kotiin heti kun siivous on saatu loppuun. Pienet saavat osallistua tähän. Samoin noiden pöytään tulevien servettien sun muiden asioiden valinnoissa olen antanut heidän sanoa painavan sanansa.  Kynttilät pitää olla kakussa keltaiset, kakku oltava hämähäkkimies-aiheinen ja servetit pitäisi olla pilkullisia..Tällaisia ohjeita olen saanut.  Niin ja pääsiäismunia pitäisi kuulemma tarjoilla myös kavereille.

Kävin työreissulla Imatralla tässä yhtenä päivänä ja sieltä lähti mukaan Tehtaanmyymästä noita Marimekon lautasliinoja, 5 pakettia eurollako se nyt oli. Myös pahvimukit olivat 80kpl/ 1e. Sinänsä en suurin unikko-fani ole, mutta jospa ne jotkut juhlat menisivät. Sävy on ainakin ihan hyvä.

3 kommenttia:

 1. Juhlien järjestäminen on kyllä huippua! Tykkään ihan hirveästi - kunpa vaan ehtis juhlia vieläkin enemmän :)

  VastaaPoista
 2. Heippa Taija! Tulin vastavierailulle blogiisi :)
  Heti ekaksi haluan sanoa, että nostan sinulle hattua; teidän perheellä on ollut varmasti todella rankkaa, mutta silti vain porskutat eteenpäin neljän lapsen ja ihanan talon kanssa!
  Kaikkea hyvää teille ja mukavia juhlia!
  Liityn lukijaksi ja jään ehdottomasti seurailemaan :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja ihanaa saada uusia lukijoita. Vaikka kävijöitä onkin aika paljon tilastojen mukaan niin ei noita rekkautuneita kävijöitä ole kovin paljon. =) Seurailemisiin Naksu! ;)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!