lauantai 10. maaliskuuta 2012

Missä on mun sauna, kysyn vaan Sunsauna?

Meidän saunaprojekti tyssäsi sitten siihen, että sunsaunalta ei ole lauteet kotiutuneet sovitusti. Oli puhe alunperin, että lauteet saapuvat 5.3.2012 puhelimessa suullisesti, sen jälkeen sain tiedon sähköpostissa että ne tulevat tällä viikolla eli viikolla 10. Eilen laitoin sähköpostia ja sieltä tuli bumerangina "olen lomalla"-viesti myyjältämme ja yhteystiedot toiselle henkilölle. Ja tietenkään tämä toinen ei vastaa. Kyllä on outoa touhua, ettei voida edes ilmoittaa myöhästymisistä..!!!
-Seuraavassa rakennusprojektissa sauna tulee jostain muualta, jos toiminta on näin ryhditöntä. (Olisivat edes ilmoittaneet!)

Meillä ei siis saunota vielä tänä viikonloppuna, kuten oli suunnitelmissa. Sähkömiehen parin päivän myöhästyminen ei projektia nyt viivästyttänyt onneksi, kiuas on paikoillaan nyt tosiaan ja vain ne lauteet ja kuituvalot puuttuu..

Mitenhän noissa kuluttajasuoja menee? Onkohan sama homma kuin keittiökaupoissa yms. kun on ne ehdot, miten hinnanalennus menee myöhästymistapauksissa..? -Kauhulla odotan, että lauteet kotiutuvat vasta viikkojen päästä..

*ärrinmurrin*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!