torstai 16. tammikuuta 2014

Elämä koettelee pientä miestä

 Päivästä tulikin mustikkasoppapäivä. Pienimmäinen on reppana tullut ekaa kertaa elämässään kipeäksi, tuntuu lämpöä tekevän. En usko, että pelkkä hampaiden tulo on kyseessä kun itse olen juuri sairastanut angiinan..(tosin ilman flunssaa tms)
Lepoa sitten ja sylittelyä. Onneksi poika on semmonen rauhallinen olemassaan ja ihana lussukka.

Kuvan mustikat on muuten miun lemppari kupissa, Kaj Frankn suunnittelemassa sileäreunaisessa, selkeälinjasessa astiassa, tämä alkaa olla vaan viimeinen lajiaan meillä; Varmasti yli tusina on näitä jo vuosien varrella hajonnut eikä näitä enää mistään saa. =( Kastehelmeä olen hankkinut korvikkeeksi, ainoa että Kastehelmen lasikipot on tosi pikkuisia.
 Toissapäivänä käytiin vähän alennusmyyntien loppurytinöillä, hyvin oli vielä kaikenlaista tarjolla; Ostin miehelle uuden villakangastakin, esikoiselle Burtonin hupparin ja muuta käyttövaatetta puoleen hintaan. Muuten ihan kiva reissu, mutta meidän rattaat teki tenän ja joku ruuvi/pultti meni poikki kesken kaiken ja rattaat luhistuivat kaupungilla kasaan! Aivan kamalan järkyttävä tilanne, Teutoniat pettivät ihan täysin. -No ne sai tee-se-itse-mies korjattua, mutta vähän epäilyttää koko kärrit tuon tapahtuman jälkeen. Tuollainen osa vielä kun hajoaa, jonka pitäisi kestää murtumatta "elin ikäisesti"..
Sain Reiman ideapankista katsastaa kevään uutuuksiakin, IHANAA väriloistoa siellä tulossa! -Vaikka vastahan tämä talvi alkoi, niin kyllä se kevääksi vielä muuttuu. Nytkin paistaa aurinko taas ihan täydeltä terältä.Nyt nappaan pienokaisen syliin ja menen köllöttelemään takaisin. Ihana pehmeä ja lämmin hymypoika kainalossa.

Ps. Kuvan astioista vielä lisäys: Juomalasi on Aino Aalto lasi ja mielestäni myös Kaj Frankin käsialaa, lisäksi Pentikin kulho, josta tykkään jostain syystä tosi paljon. Samankaltaista "raidallisuutta" siinä kuin noissa Aino Aallon laseissakin.

2 kommenttia:

  1. Voi kurjuus, pikkuiselle paranemisia!

    Otappas yhteys maahantuojaan rattaiden suhteen, luulis, että jotain korvaavat?

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Onneksi pienet yleensä paranee suht nopsaan. =) Nuo meijän kärrit on sen verran vanhat, että en usko maahantuojan enää ottavan kantaa. Vaikkakin tuontyyppisen osan pitäisi olla tosiaan "elinikäinen" kuten lujuuslaskijamieheni tuumasi.. Rattaat on korjattu, en ole kunnolla päässyt vielä kokeilemaan että onko ne nyt ihan entisellään vai saiko tapahtuma aikaan pysyvempiä muutoksia..

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!