sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Reimat on ice

Meillä pojat rakastavat luistelua! Myös muut talviurheilulajit on mieluisia. Meidän onneksemme meillä on aivan kodin takana oma luistelurata, luontoäidin tekemä sellainen. Vaikka talvi on ollutkin erityinen, lämpimine keleineen ja ilman lunta, on meidän mukulat möyrineet ulkona tapansa mukaan paljon!
Jokainen meistä tietää, että tänä talvena lasten ulkovaatteet ovat olleet koetuksella jatkuvan kurakelin ja lumettomuuden vuoksi. Meillä ainakin toppavaatteet ovat olleet "alati" pesussa. Pojilla on ollut käytössä haalareita ja takkeja + housuja, niin että jokaisella on kaksi settiä "ulkoiluun" sekä "kaupungille", se on helpottanut tätä pesurumbaa kun on useampi vaihtoehto puettavaa. Meillä tosiaan lapset on niin paljon ulkona, ettei ole aikaa odotella pesusta sitä yhtä ja ainoaa pukua ulos.

 Kahdella pojista on ollut nämä Reimatec plus haalarit, jotka ovat osoittautuneet ihan loistaviksi kestoltaan. Ihan nappivalinta tällaiselle äidille joka haluaa vaatteen näyttävän hyvältä kovasta käytöstä huolimatta.
Rukkasia sensijaan meidän pojilla menee aika tehokkaasti, niitä ei voi oikein ajatella montaa talvea pidettävän sen verran kulahtaneet ne jo talven päätteeksi aina tuppaa olemaan. Oli ne rukkaset mitkä hyvänsä. Reimatecin rukkasia meillä on aina, koska niiden kanssa ei tarvitse huolehtia, onko kädet kuivat/lämpimät.

Meillä muuten on lasten kanssa tavoitteena opetella itse sitomaan luistimen nauhat ennen kouluun menoa. Se kamala rumba siellä koululla ekaluokkalaisten ja joidenkin tokaluokkalaistenkin kanssa ei käy kateeksi, opettajan asema on ihan järkky. 
-17 oli aamupäivällä mittarissa, iltapäiväksi hieman lämpenee aina. Meillä pienimmäinen nukkuu pitkät päiväunet vaunuissa ulkona säällä kun säällä (no ehkä yli 20 astene en enää nukuttele!) kun ei oikein sisällä edes osaa päivällä nukahtaa.. Meillä on pärjätty hyvin Reiman Newborn toppahaalarilla (62/68) on meillä Reimatec (74) haalariakin käytetty + villapuvulla + villasukilla ja lapasilla sekä kunnon rukkasilla. Villainen kypärämyssy ja kunnon lämmin villainen pipo, juuri sopivasti vaatetta, ei ole hiki eikä kylmä pienellä. Ehkä se on se VILLA se juttu joka pitää vauvan lämpimänä, juuri sopivasti.

Pieni moite kaikille vauvojen rukkasten valmistajille ja vähän Reimallekin: Miten voi olla niin vaikea kehitellä rukkanen joka on oikeasti helppo pukea ja oikein lämmin? Minun on ollut todella vaikea löytää näiden vuosien varrella rukkasta joka menisi vauvalle ilman alle laitettavaa villakinnasta pitkilläkin ulko unosilla ja jonka pukeminen ei aiheuttaisi mahdotonta tuskaa? Voisin melkein laittaa haasteen ilmaan; Keksikää rukkanen joka on VAUVALLE täydellinen. ;)  Täydellisen vauvarukkasen sisällä voisi olla esim. lampaanvillaa.. ;)

 Olen muuten kertonut Australialaiselle kaverilleni, että meillä Suomessa vauvat nukkuu ulkona talvisinkin päiväunia, luulenpa että maailmalla ihmiset pitävät meitä erikoisena tämän asian vuoksi! Saan muuten kyseisen kaverin kylään lähipäivinä!!!

Osa vaatteista on saatu Reimalta yhteistyössä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!