maanantai 13. tammikuuta 2014

No nyt on "prillid kodus" !

Tätä postausta ja montaa muutakin olen tässä yrittänyt tänne laitella, mutta ei ole explorerilla onnistunut. Minä kun olen jumahtanut vanhaan tietokoneeseeni kuvien vuoksi en uudemmalla ole postauksia vielä juurikaan tehnyt.  Nyt asennettiin firefox tänne selaimeksi ja näyttäisi bloggeri tällä taas toimivan.

Melkein yhtä hankalaa kuin bloggerin käyttö on ollut muumimukin saaminen näillä silmälaseilla eli rillillä. Kullanarvoinen kiitos minun rakkalle ystävälleni joka näki kaiken sen vaivan ja hommasi tämän minulle. Minulla kun tuli ei oota moneen otteeseen monessa paikassa ja aina olin vähintään vartin myöhässä kun menin kuppiani ostamaan.. =/  Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Prillid on kodus ja rauhamaassa!

Ps. Tein muumimuki-inventaariota ja räpsin muutamia kuviakin, sen suurempaa luettelointia en niistä ala tekemään, mutta siis kuutisenkymmentä mukia minulta löytyi kaappien syövereistä + tiskikoneesta.

Pps. Huhupuheiden mukaan rillillisiä muumimukeja saa ostettua kaupoista vuoden loppuun saakka, joten aivan mahdoton niitä ei varmastikaan ole saada. Viimeistään kuukauden parin päästä lienee fanaattisimmat omansa jo ostaneet. ;)

1 kommentti:

  1. verta hikeä ja kyyneleitä, mutta onneks onnisti ;) <3 -Jonna

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!