maanantai 20. tammikuuta 2014

Pakkasen pureman piristys

Kuuma kaakao on aivan ihana pakkaspäivän välipala, varsinkin jos on ulkoillut ensin oikein kunnolla.
 Olen yrittänyt saada pakastimia mahdollisimman tyhjiksi, että saisin ne sulatettua. Ehkä on liikaa toivetta, jos yrittäisin  saada toisen pakastimesta jo tyhjilleen.. Meillä menee tosi paljon marjoja talven mittaan, ollaan opittu viimein hommaamaan niitä pakastimet täyteen syksyllä, aiemmin meillä lähes joka vuosi oli viimeistään joulukuussa pakastimen marjat jo syöty.

Normaalitalvena ulkoilutan petivaatteet kerran viikossa. Tänä talvena se on ollut mahdotonta kun on koko ajan ollut niin märkää: Nyt se taas onnistuu. Ja se jos mikä on ihan huippua kun on tuuletetut ja raikkaat tyynyt ja täkit! Petivaatteet meillä pyritään vaihtamaan myös joka viikko tai tarpeen mukaan.

Blogin suhteen tässä keväällä on tulossa mukavia juttuja, lasten kevätvaatteista, tämän kevään kenkäasiaa ja postaus Alvinin ensiaskelkengistä yhteistyönä erään mahtavan lasten kenkäkaupan kanssa. Perheemme käy perhekuvassa piakkoin ja toivonmukaan saan esitellä teille tämän kevään Finlaysonin mallistoakin. Unohtamatta muumibuumia, lupaan että tänä vuonna muumit ovat mukana blogissa useaan otteeseen. Tämän enempää en uskalla teille paljastella ja arvontoja voin lupailla teille tänäkin vuonna. ;)

Talvista viikonalkua teille blogini seuraajat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!