perjantai 17. tammikuuta 2014

Piparini voitti

 Joulun alla lähetin täälläkin näytillä olleen piparitalon kuvia erilaisiin piparkakkutalokilpailuihin ja sittenpä jossain vaiheessa sainkin tiedon, että yhdessä niistä oli onni käynyt ja voitin jotain! Se jokin oli Ruokatoimittajat ry:n  tekemä  Kakkujen Kuningattaret -leipomiskirja ja muutama Fazerin tuote leipomiseen liittyen. Kakkujen Kuningattaret kirjaa olin kaupassa selaillut, mutta todennut että minulla on jo aika monta vastaavanlaista esim. Ulla Svenskin ihanaa kakkukirjaa. No nyt on tuokin. Mielestäni kirjassa on aika paljon semmosia vanhoja tuttuja kakkuja, joita jo kakkublogeja ja kakkuohjelmia seuratessa on nähnyt vuosikaudet. Mutta kiva kirja kaikenkaikkiaan selkeine ohjeineen ja kauniine kuvineen.
 Sitruunan makuinen valkosuklaa on minulle uusi tuote, en ole ennen kokeillut ja itseasiassa en ollut kuullutkaan siitä. Sen sijaan tuo tumma suklaa leipomiseen ja Marianne Crush on ennestään tuttuja tuotteita. Käyttöön menee kaikki, jos en valkosuklaalle muuta keksi niin muffinseihinhan se on täydellinen tai valkosuklaajuustokakkuun joka on yksi "bravuurini". ;)
 Tässä vielä parilta aukeamalta näitä kauniita kakkujen kuvia..
Ihan kivaa ja jännää voittaa joskus jotain! Sanoisinko, että olen tässä viimeisen puolen vuoden aikana aika hyvin voittanutkin asioita. ;) Piparikisaan osallistuminen oli elämäni ensimmäinen ja en osaa sanoa, että tuleeko ensivuonna osallistuttua.

2 kommenttia:

  1. Onnea voitosta! ❤ Mulla oli toi kirja kirjastosta lainassa, ihania kakkuja siinä olikin. :)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olen ollut melkoisen hyvä onninen viimeaikoina kun olen saanut kaikenlaisia palkintoja.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!