keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tervetuloa kevään Me&I:t!

 Herkkuja pastellisen sävyisiä kuvia, mutta myös karkkimaisen värikkäitä on alkanut vilahdella mediassa Meandi:n tämän kevään mallistosta. Hentoa vaaleanpunaista yhdistettynä ruskeaan, ihania. Kuvan kruunubody on aivan upea.
 Yoga housut ovat saaneet vähän uutta ilmettä napeilla, minua tosin vähän jänskättää onko kuvassa vilahtava raidallinen vaaleanpunainenkin paita tulevaa mallistoa. ;)
Meille äideille tyylikästä ja vaaleaa harmaata. Tuo musta paita on luultavasti tuleva suosikkipaitani. ;)
Mitäköhän ihanaa mallistosta meidän pojille löytyneekään? Joka mallistosta meille on aikas paljon tullut tilattua..Ei noita vaan voi vastustaa.. ;)

Pidän omat Meandi kutsuni 9.2 sunnuntaina klo 16 alkaen, tervetuloa kynnelle kykenevät! -Milloinkas sinun kutsusi ovat..? ;)

Ps. Tämä ei ole blogiyhteistyö

2 kommenttia:

  1. Mää en tiedä miksi, mutta mulle nuo miikkarit ei oo yhtään iskeny. Nyt kuitenkin kun näin näitä kuvia, niin tuo kruunu body on pakko saada, samoin tuo pipo molemmille tytöille ja sitten sellainen kisu tunika :)

    VastaaPoista
  2. Mie aina lämpenen hitaasti noille miikkareille, aina tilatessakaan en tiedosta miten paljon alan jostain vaatteesta tykkäämään. =P

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!