tiistai 21. tammikuuta 2014

Kohta ei ole enää vauvaa meillä..

 Lauantaina nappasin kännykällä pari kuvaa hieman huonoissa valaistusolosuhteissa ja liikkuvasta kohteesta, esitelläkseni Alvinin kummille hänen ostamaansa kylpytakkia pienen miehen päällä. Saunan raikkaana ja lähes nakuna poika saikin entistä enemmän vauhtia nelivetoonsa ja nautti selvästi tuosta hetkestä. Kuvissa se ei ehkä niin näy, kännykän valokuvaukseen liittyvä valo vähän tuntuu ihmetyttävän Alvinia..
Meillä alkaa olla tämä vauvavuosi lopuillaan. Ja taaperoituminen aluillaan. Olenhan täällä blogissakin kertonut, miten mahtava ja hyvin nukkuva vauva meillä on rauhallisella luonteella varustettuna. Ympäristö on tällä hetkellä Alvinille mielenkiintoinen asia ja joka paikkaan pitää mennä katselemaan, tutustumaan ja maistelemaan. Kuinkahan monet kerrat hän onkaan syönyt roskia milloin rikkapelliltä joka on unohtunut tyhjentää tai pöydän alta.. Alvin ei juuri nyt ole kiinnostunut mistään leluista, musiikkivehkeistä tykkää jos saa itse aiheuttaa ääntä. Hänellä onkin oma  sähköpiano jota sitten soittelee ja tanssahtelee sen mukana. Tanssiminen, maailmaan tutustuminen ja puheharjoitukset tuntuu olevan tämän hetken juttu.

Täysin "ongelmatonta" meidän elämä Alvinin kanssa ei ole, vahva peruna-allergiaepäily (kahdella veljelläkin oli), kotimaiset viljat ja maitotuotteet olemme pitäneet hänestä kaukana. Ruis ja venhä sekä kananmuna on aiheuttaneet allergisia oireita, joten nämä allergia-asiat tulee jossain vaiheessa ehkä enemmänkin tapetille ja selvitettäväksi.  Alvin on ollut meidän edellisiin lapsiin nähden kuitenkin helppo koska allergiat ovat ilmenneet niin eri tavalla ja olemme osanneet niitä jo kuulostellakin. Lisäksi Alvin on ollut huomattavasti terveempi vauva kuin isot veljensä olivat. Alvinin kasvu on ollut myös pienoinen päänvaiva, mutta se taas tuntuu olevan asia jolle ei paljon äitinäkään voi tehdä mitään. Alvin on jotenkin todella hassu, viehättävä pikku-ukkeli.

Tällaisia vauvakuulumisia meiltä. Maaliskuussa päästään juhlimaan sitten jo ekoja synttäreitä!


2 kommenttia:

 1. Ihana <3 Meidän Fanni täyttää 26.3 1v :)
  Kurja juttu nuo allergiat):
  Meidän Fannilla jotain ihottuman tyyppistä silmien alla..ihan punaiset silmät..tuumasivat tk;ssa että rasvailla vain perusvoiteilla ja miedolla hydrocortisonilla..ei juurikaan auta.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Niin se aika kuluu!! Ikäviä nuo allergiat. Vauvan on niin vaikea ilmaista mihin sattuu, ja vielä vaikeampaa vanhempien sitä on katsoa.
  Toiset tuskailee liian pienen kasvun kanssa, ja toiset liian suuren. meijän poika oli eilen 1,5v. neuvolassa 91,2cm ja 14,4kg. Meijän pikkujättiläinen :D

  Saija

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!