keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Klassikkovaatteita pienille herroille

 Henkkamaukalla on toisinaan ihan helmiä vaatteita, minä joka karsastan sinisiä poikien  vaatteita, hurahdin jälleen kerran ja ostin pojille sinisävyiset kauluspaidat. Näissä paidoissa on minipieni pystyraidoitus, eli eivät ole ihan "taksikuskipaidat" joiksi nimitän vaaleansinisiä kauluspaitoja (joita meillä myös löytyy.). Alimpana on isoimmalle pojalle tummansininen ruutupaita, hänellä kun on jo ennestään tuollainen vastaava pystyraidallinen vaaleansininen miesten kauluspaita olemassa. Mielestäni nämä on ihan klassikkopaitoja ja menevät vuodesta toiseen, ajattomina.
 Taidan olla hulluna vauvojen neuletakkeihin ja alan jo epäillä, että meillä on vauvan neuleita ihan joka lähtöön. Nämä kaikki ovat Henkkamaukan edullisia juttuja ja kaikki mielestäni hyvinkin sellaisia, ettei ajan hammas näihin pääse puremaan.
 Siinä vielä tuon raitaneuleen pieni yksityiskohta, napit kaula-aukossa. Puettavuus on aina pienten palleroisten vaatteissa tärkeää!
 Henkseleitä paukutellen meinataan mennä koko perhe perhevalokuvaan.. Tai ainakin osa meistä saa päälleen ihanan vanhan tyyliset henksulit.
Siinä vielä paitojen ja neuleiden viereen ilmestynyt housuläjä, harmaat vuorelliset reisitaskuhousut ja parit farkut.

Vaarinpaitoja, vaaleaa harmaata, vähän tummansinistä.. Siitä on meidän lasten kevätvaatetus tehty.

Jään odottamaan kesää vasten Meandi:n väripläjäystä meidän vaatekomeroon.

Ps. Tämä ei ollut blogiyhteistyö ;)

3 kommenttia:

  1. Kauniita vaatteita. Joskus tuntuu, että pojille on vaikea löytää mitään kivaa. Sinä olet löytänyt.

    VastaaPoista
  2. Apua! Nuo henkselit on Supersöpöjä :) Täytynee hankkia pojalle! Ja kaipa tytöllekin voisi laittaa ;)

    VastaaPoista
  3. HM:n vaatteiden hyvä puoli on se edullisuus. Ja jos sattuu löytymään jotain oikein kivaa niin mikäs sen mukavempaa. Nuo henkselit on kyllä symppikset, miksipä ei tytöllekin. =)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!