maanantai 6. tammikuuta 2014

Tältä näyttää meidän kevät!

Suomessa on tietääkseni kolme HM Home -myymälää, meillä yksi niistä sattuu aina matkan varrelle Kuopion Matkuksessa kun käymme mummolassa. No, eihän tilaisuutta voi ohittaa, joten shoppailupiipahdus tulee lähes joka kerta tuolla tehtyä, perus Ikea-HM Home-Pop ja Tiger on minulle vakiintunut siellä käydessä, saatanpa piipahtaa muissakin kaupoissa. (Niin ja lapsille Arnoldsin donitsit on aina se pakkosaada-juttu tuolta!)
 
 Aika harvoin tilailen HM:ltä yhtikäs mitään, koska en tykkää postikuluista ja mieluummn hypistelen ostettavan tuotteen ennakkoon. HM Homella on kyllä ajoittain tosi kivoja, meidänkin kotiin sattuvia juttuja. Tällä erää mukaan lähti sitten:
Kevään tuulahdus hentoa roosaa. Vanupuikoille säilytyspurnukka, olenkin kaivannut tällaista. Ehkä hieman yliromanttinen minun makuun, mutta menköön tämän kerran. ;) Kylppärimattoja oli kanssa kivoja vaaleanpunaisia, harmillisen pikkuriikkisiä vain. Kasa pellavaisia röyhelötyynynpäällisiä tuli myös ostoskoriin. Valkoisia ja vaalean roosan värisiä.

Tässä kasassa alimmaisena vielä tuo Annon neulehuopa/viltti jonka sain joulupukilta lahjaksi. Ihana sekin.
Yksi vuoden ensimmäisistä shoppailuista oli myös tämä Tove Janssonin 100v muumimuki Arabialta. Olen keräillyt muumiastioita ja tekstiilejä 90-luvun loppupuolelta joten aikamoinen kokoelma minulla jo onkin. Osa muumimukeista löytyy tuplana tai triplana ja ne tuplakappaleet on sitten käyttöastioina. Sitten on todella harvinaisia, arvokkaita mukeja joihin en anna kenenkään edes koskea! Niissä on jopa tarrat/lippuset paikoillaan.
 
Olen odottavaisin mielin Finlaysonin suhteen noissa muumiasioissa tänä vuonna ja toivonkin, että sieltä jotain oikein mieluisaa tulee! Meillähän on lapsilla tällä hetkellä vain muumi-petivaatteita, tyynyjä ja täkkejä, mutta myös murkkuikäisellä ja meillä aikuisilla muutamat muumivuodevaatteet löytyy. Joskus muumeillaan oikein urakalla koko perhe.
Ja ensikesänähän olemme suunnitelleet  Muumimaailmaan reissuakin.
 
Kevät alahan tulla jo!
 

6 kommenttia:

 1. HM home -myymälöitä kaipailen lisää minäkin!! Ei tulisi hutiostoksiakaan, kun saisi livenä katsella tuotteita. Kivoja keväisen värisiä tavaroita olit löytänytkin :D
  Olen suuri muumifani, mutta en omista ensimmäistäkään muumimukia, mutta tuon juhlamukin nähtyäni tiesin heti haluavani sen. Siinä on jotain sellaista, joka tuo mieleen lapsuuden ja ne ihka ensimmäiset muumikirjat ja niiden kuvitukset.

  VastaaPoista
 2. Joo nuo "pikkukuvalliset" tai miten sen nyt ilmaisisi on ihan ykkösiä muumimukeissa/kulhoissa. Vanhantyylisempiä ja ihanampia.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja ostoksia olet löytänyt! Meillä on täälläpäin H&M:n home myymälä ja piipahdinkin viime viikolla. Aikas ihania pastellijuttuja olikin myyntiin tullut. Pitänee käydä uudlleen joku päivä, sillä kevät tosiaan saa tulla!

  VastaaPoista
 4. HM:llä näkyi olevan vaalearoosa ja tummankeltainen tulossa kovasti. Saa nähdä onko nuo tämän kevään värit vai vieläkö tulee muita. =)

  VastaaPoista
 5. Saisiko muumimukikokoelmastasi joskus postauksen?:)

  VastaaPoista
 6. Yritän järjestää jotenkin. =)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!