sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Tabularasa, tyhjältä pöydältä, uusi alku..

Joululomailu lopuillaan. Yritän  ryhdistäytyä taas ja alkaa postailemaan.
Meillä on ollut oikein hyvä loma, oman perheen kesken ollaan nautittu toistemme seurasta ja tehty asioita yhdessä. Käyty pohjoisessa vähän reissussa ja itseasiassa esikoispoika kävi äkkilähdöllä vähän tuolla etelämmässäkin. ;)  Minulla on tämä loma ollut sellaista luopumisen tuskaa ja surun käsittelyä, mutta toisaalta tämä loma on mahdollistanut sen, on ollut AIKAA miettiä asioita.
Perheemme koira Bobbie eli Bobi on tänään synttärisankari. 2 vuotta tulee koiruudelle ikää. Onnea <3 aikana.="" bobi="" iv="" ja="" laulettu="" m="" meille="" n="" niin="" on="" onnittelulauluja="" p="" rakas.="" rke="" t="" tanssittukin="">
Perheen pieni herra sai joulupukilta kilpuri-auton lahjaksi. Kylläpä tuosta on ollut iloa isommillekin pojille. Ja onhan tuo ilo myös äidin silmälle. ;)
Uuden hampaankin, ensimmäisen pieni Alvin sai joulun jälkeen! -Lisää taitaa olla tulossa.

Tässä vielä ajoharjoittelua. Koska Alvin on niin minipieni, eivät jalat yllä vielä maahan asti.

Mailegin kettujakin pukki toi, ketutushetkeen oikein sopivia kavereita. ;)
 
Luettuani blogikolleegoiden uudenvuoden lupauksia ja ajatelmia, on pää hieman tyhjä. Tai sitten siellä on liikaakin juttuja. En oikein osaa tarrata mihikään aiheeseen kiinni ja tuntuu, että jotkut on liian henkilökohtaisia täällä jaettavaksi. Voin kuitenkin kertoa, että rankan surun saattelema oli uudenvuoden aattoni ja siihen liittyen muistotilaisuutta pidettiin rakkaiden ihmisten ympäröimänä. -Se on jännä kun sitä luulee olevansa niin vahva, ettei keskisuuretkaan tuulet hetkauttele. Kun on kerran oman aviopuolisonsa haudannut ja läpi käynyt ison surun, vaan kyllä surun saa näköjään aikaan ja sydämen repeämään muillakin tavoin. Toisaalta olen saanut tuntea myös sen, että olen elossa kun tunnen niin monenlaista. Surua, ahdistusta, pelkoa ja toisaalta olen yrittänyt nähdä tilanteen ratkaisuna. Ehkä jopa mahdollisuutena. Minulla on maailman paras parisuhde ja mies täällä, sen avulla selviän mistä vain. Ihan mistä tahansa. ;)

Ehkäpä tämä vuosi onkin hyvä aloittaa tyhjältä taululta, tai pöydältä. Uusi alku monessa mielessä.

Minusta on ollut "hienoa" esimerkiksi Villa Vaahtokarkin blogissa oli viittaus siihen, että siellä ollaan tyhjennelty vähän turhia ihmissuhteita pois. Ymmärrän ihan täysin tuon. Kyllä. Kyllä elämään mahtuu paljon ihmissuhteita, mutta mielestäni aikuisiällä kukin voimme jo valita ketä lähellemme päästämme ja kenen kanssa elämäämme haluamme viettää. Miksi jäädä roikkumaan kuluttaviin tai vain ottaviin ihmissuhdekuvioihin..  Minulle tuo mennyt vuosi on ollut hyvin antoisa ja olen uskaltanut sen tehdäkin, näyttää jos pidän jostain ja toisaalta ilmaista jos en pidä. Se on todella puhdistavaa. Toisaalta menneen vuoden 2013 aikana on sulkeutunut muitakin ovia, ja vastaiskuna noille suljetuille oville on avautunut upeita ovia niin sosiaalisella rintamalla kuin uraan / bloggaamiseen jne liittyen. Tärkeintä maailmassa on rakkaat ihmiset ja minä tiedän, että ne joista välitän aidosti, tietää sen. Se on ihan huippua!

En minä tämän enempää ala pohtia noita juttuja. En en. Nyt keskitytään tulevaan ja vuosi 2014 olkoon suunnannäyttäjä vuosi! Tämä vuosi antaa minulle mahdollisuuksia ja urakehitys on suorastaan pakollinen asia, koska niin haluan! ONNEA MINULLE, perheelle ja TEILLE LUKIJOILLE TÄHÄN VUOTEEN! Toivotaan PALJON ja ISOJA kivoja, positiivisia asioita elämäänne!

UUSI VUOSI, uusi alku! Uudet kujeet. ;)
 

2 kommenttia:

  1. Onnellista uutta vuotta! Tämähän on sinun blogi, joten kirjoitat tänne just niin usein/harvoin kuin haluat ja just niitä asioita, jotka tuntuu siltä että haluat niistä täällä kertoa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Näinhän se on. =) Joskus ihmiset kertovat niin kovin täällä elämästään ja itsekin joskus ripauksia kerron, onhan tämä eräänlainen "päiväkirja" kuitenkin. Vaikka tosiaan rankimmat jutut jää omaan sydämeen/lähipiirin tietoon. =)

    Loppuvuoden toivon mukaan kirjoittelen lähinnä iloisista ja kivoista asioista! =)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!