perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kirenatarjous

Olen tässä saanut muutamia liukkari-kaappitarjouksia ja edelleenkin Kirenat tuntuu noista kaikista "omimmilta". Puustellihan tarjosi omat liukuovikaappinsa keittiön mukaan, mutten jostain syystä vaan pidä niiden kaapeista. Kirenoista sain tänään HTH:n kautta hyvän tajouksen, joka alittaa Puustellinkin kaappien hinnan. Odottelen vielä yhden kaappitarjouksen toisesta paikasta ja sitten luultavasti alammekin jo tehtä päätöstä asian suhteen.

Se vielä mietityttää, että minkä korkuisena kaapit pitäisi ottaa. Toisaalta makkareissa voisi kyllä olla ihan huonekorkeudessaan, mutta miten tuossa eteisessä..? Etteivät ole liian "jyräävän suuret", nimittäin 2,75 korkuisilla ne on laskettu (2, 84 huonekorkeus) ja se rako mikä ylös jäisi on aika pieni, miltei olematon. Olisiko "ilmavampi" jos olisi esim. 2,5 metriset nekin kaapit. Hintaeroa noilla ei ainakaan Kirenalla ole.

Ja sitten sekin vielä, että otetaanko mustana vai valkeana eteisen kaapit, toisaalta hirvittää se musta jos tuleekin "jyräävän" hallitsevan näköiset pömpelit niistä siinä..Ehkä valkea on varmempi valinta noista. Harmaakin tietty yksi vaihtoehto, mutta sit taas pelkään että ne sotivat harmaan lattian kanssa keskenään jos ei juuri satu olemaan ihan oikea sävy/vaaleusaste toisiinsa nähden..

Niin joo ja ne kirenat on valkoisella lasilla laskettu ja muutamaan peiliäkin tulossa. Ja joihinkin on laitettu jakoja, joihinkin kaappeihin ei. Mutta ne ovat edelleenkin täysin muunneltavissa vielä. (eikä vaikuta hintaankaan).

4 kommenttia:

 1. Hei!

  10 cm ilmaa kaapin yläpuolella kerää varmaan aika mukavasti pölyä + on vaikea pitää puhtaana.

  Itse ottaisin tilan hyötykäyttöön siten, että kapisto olisi sen verran matalempi, että saisin tarvittaessa kaapiston päälle esim. siistit korit, joihin voi laittaa tavaraa. Makuu asia toki. Tehän sen päätätte.

  VastaaPoista
 2. Kiinnostaisi kuulla millaiseen hintaan noita tarjoavat? Ja paljonko kaappeja on? Meille olisi tulossa myös makkariin noin 3 m kaapistoa ja eteiseen noin 1,80 m. Huonekorkeus meilläkin tuo 2,80 m.
  Puustellilta tulee muut kaapistot/koneet, mutta näistä ei olla vielä tarjouksia pyydelty. Kirenasta on hyviä kokemuksia aiemmasta kodistamme.

  VastaaPoista
 3. Kunhan saan kaupat sovittua johonkin suuntaan noista kaapeista, niin kerron sitten tarkemmin summia. Mutta puhutaan Kuudesta kaappiryhmästä, alakerran eteisessä n. 2 metriä leveät 2kpl kaapit, 8 hyllykoria, tankoja ja vähän hyllyjä (johonkin väliin tuli muutama), makkareihin 120-150cm ja joku taisi olla 220cm kaappeja neljä kappaletta yhteensä, hyllyjä, koreja ja vähän tankoja niissä kaikissa, hinta valkoisella lasilla, osassa kaapeista tosiaan jakoja ja osassa peiliä, alle 6000e reilusti se hinta. En uskalla vielä kertoa tarkemmin ennen kun saan kaikki tarjoukset.

  VastaaPoista
 4. Jonnan kommenttiin, että mikäli korkeat kaapit tulevat ja tilaa ylhäällä vain noin pienesti niin tottakai sinne pitää levytykset laittaa ja "umpeen" se yläosa..

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!