perjantai 1. huhtikuuta 2011

Perjantai-illan ratoksi

Kirjoittelempa sitten viikonlopun alkamisen kunniaksi. Väsymystaakka alkaa olla aika kohdallaan taas ja tuo pitkähkö työputki yhdellä vapaapäivällä tuntuu jo joka paikassa. Jospa nyt viikonloppuna saisi akkuja taas piiiitkästä aikaa kunnolla ladattua. Vaikkapa pienen puhteen parissa tuolla talolla.

Meijän rakennusmestarimme siellä oli touhuillut tänään ja tehnyt alakerran laipioiden villoituksia ja vetässy ruskeita papereita siihen päälle, meillä näyttää vielä entistä enemmän pahvilaatikolta sisällä.. =) Ja yläkerrasta yhden seinän vielä umpeen laittanut kun oli talotehtaan jäljiltä jostain syystä yksi seinä pelkällä kosteussulkumuovilla vielä.. Ensiviikolla tulee ne maalausmiehet, tai tasoite+maalausmiehet touhuilemaan ja tässä viikonlopun aikana vielä tiukkaa ruuvin vääntöä ja viimeistelyä sitä varten, että pääsevät siellä aloittelemaan hommansa.

Mietinnässä tällä hetkellä on ruokailutilan katto. Voiko siihen laittaa eri suuntaan kattopaneelit kuin koko talossa muuten, siis muutenhan ne menevät poikittaissuunnassa talon pitkään sivuun nähden. Tuo mietintä A. valon suunnan takia ja B. käytännön syiden takia, en haluaisi kahta senttiä (laudan paksuus) madaltaa sitä tilaa sen paneelin suunnan vuoksi. Siinä on aika näppärästi sellainen palkki eroittamassa sen erkkerin ja sehän on matalempaa tilaa kuin olkkari ja keittiö, jotka näkyvät siihen tilaan.. Että periaatteessa se miun mielestä on enää makuasia kuinka päin ne kattopaneelit siihen laittaa. Ja minä jopa jo aiemmin mietin tätä omassa mielessäni, että ehkä saattaisin halutakin ne toiseen suuntaan, ettei huoneen pitkänomaisuus korostuisi niin kovin..

Mietinnässä myös lattia-asiat, menen huomenna taas katselemaan vaihtoehtoja  ja tapettejakin edelleen selailen "sillä silmällä" (tosin se on aika toivotonta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!