torstai 31. maaliskuuta 2011

Ilta-auringon syleilyssä

 Tässä kuvassa meijän olohuone, siis tuo teline on olohuoneen puolella ja sit on väliseinä ja tikkaat jotka ovat keittiön puolella. Kuva otettu eteisaulasta.

Ruokailutila keittiöstä päin

Hauskoja kuvia sain näppästyä tänään talolta, kun poikien kanssa siellä oltiin.. Ilta-aurinko siellä säteili kovasti ja kaikki näytti hyvin kauniilta (vaikkei ees vielä oo kaunista, vaan oikeesti seinät näyttävät pahvilaatikolta ja siniset muovit on hirvittäviä). =)

Kävin tänäiltana taloesittelyssä, herralatalojen talo ja topikeittiö siellä oli. Oli KAUNISTA. Sisustusta siis lähinnä siellä katselin. Ihanasti mustan ja valkoisen liitto toimi siellä ja valinnat oli kaikinpuolin onnistuneita. En kyseistä pariskuntaa tunne, mutta onnea heille uuteen kotiin! =)

2 kommenttia:

  1. Siellähän alkaa jo tila mukavasti hahmottua ja hienosti tulee valoa!
    Kävin muuten kerran asuntomessuilla (muistaakseni Vaasassa) tutustumassa taloon jossa kaikki oli mustaa ja valkoista, erityisesti jäi mieleeni vessa, jossa oli telineessä mustaa wc-paprua... Itse en ole k.o. värittömyyden kannattaja, mutta toisaalta ymmärrän, että joku siitä tykkää.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!