tiistai 22. maaliskuuta 2011

Harva meistä on rautaa..

Mutta meillä alkaa rautaa lattiassa olla. Tai terästä tai mitä liekään verkkoja. Kävin tänään timpuriamme tsemppaamassa ja jututtamassa, samalla turisin myös sähkärin kanssa, joka kovaa vauhtia touhuaa yläkerran sähköjuttuja. Itseasiassa tehtiin sähkösuunnitelmaan "muutoksia" valaistusasioissa ja vasten kaikkia minun alkuperäisiä ajatuksia "ei reijitetystä katosta", meille sittenkin tulee hieman reikiäkin sinne eli pieniä upotettuja valaisimia. Sana halogeeni on edelleen pannassa, joten katsellaan mihin ratkaisuun pääsemme valaisinasioissa, sähkärillä oli ideoita koska hän tekee myös valaisinsuunnitteluja töikseen.

Tänään kävi myös lattialämmitysmiehet jotain asentelemassa jo ja käsittääkseni tulevat torstaina jatkamaan. Huominen aikaa valmistella sitä ja sittenhän meillä onkin heti perään tulossa se LATTIAVALU viimeinkin. Onneksi sillä ei sinänsä ole kiire, ja tekemistä riittää vaikka lattiavaluja ei olekaan tehty vielä.  Tänään tuli myös väliseinien harkot muurauksia varten (meille tulee joku muurattu kantava väliseinä ainaskin..) ja muutakin tilattua tavaraa Starkista.

Eilen meillä kävi aikuiskoulutuskeskuksen kautta pari opettajaa kyläilemässä, työni puolesta kun olen sinne ollut tekemisissä niin yritin sieltä kysellä apuja seinien tasoitushommiin ja pohjamaalaukseen, asiaa mietitään edelleen. On vielä muitakin vaihtoehtoja kyllä onneksi jos tuo ei onnistu sieltä kautta.

Huomenna muuten tulee vesimittarikin meille, sitä kun ei haluttu ottaa talvea vasten rikkoutumaan..

Ja mitähän vielä. Reatekilta saatiin tarjous, johon pitää tässä kuluvan viikon aikana perehtyä. Oli siellä joitain ihan mielenkiintoisiakin asioita.

Talon piha on tällä hetkellä ihan kamala; Sohjon alta alkaa paljastua mutaisen hiekkaista ja mömmöistä maata, johoon uppoaa kenkä aika lahjakkaasti. KEVÄT on siis oikeasti täällä. Toivottavasti lumet sulavat pois hurukyytiä ja ei tarvitse enää niitä pitkään katsella.

Ja kuvia myöhemmin, nyt ei ole kännykkä lähettyvillä.

1 kommentti:

  1. Kovasti tuntuu tutulta, eli ihan samoissa vaiheissa mennään rakennuksillamme. Meillä valettiin lattia alakertaan maanantaina ja eilen kannettiin kiviseinien tiilet sisälle ja tänään tuli muurari seiniä tekemään. Ja vesimittariakaan ei talveksi otettu, vaan ollaan pärjätty kanisterivedellä, mutta perjantaina tai maanantaina sekin tullaan asentamaan. Tsemppiä vaan jatkoon!!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!