keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Homma etenee

Eteenpäin sanoi mummo lumessa. Meillä kovasti pari päivää ilmastointiasioita viritelty taloon. Läpiviennit tehty ja sen sellaista. Sukulaismiehet ovat niitä laittamassa meillä, niin tekevät pitkää päivää. (Minulta voi kysellä hyvää ilmastointipuolen osaajaa, jos on kiinnostusta yyveenä).

Putkimies on tänään ja huomenna (ja oli eilenkin käynyt) talolla noita putkiasioita laittelemassa, että saataisiin styroxit ja raudotukset laitettua, jotta päästäisiin lattialämmitystä asentelemaan (siis ammattimiehet sen asentavat) ja sitä kauheasti kaivattua LATTIAVALUA harjoittamaan. Melkoinen asioiden jatkumojono tämä rakentamishässäkkä. =)

Putkimies kaipaili tietoja meidän poreammeesta. Joten minä sitten laukkasin aamupäivän katselemassa poreammeita ja etsin esitteitä, joista niihin pääsee paremmin tutustumaan. Itseasiassa viimeyönä kaivelin netistä, ja suunnilleen tiedän jo millaisen haluan.. Vaan en sitä, mistä se kannattaa ostaa. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan poreammeenostopaikoista?! Kannattaako netistä tilailla?

Takka-asiassa tuli pieniä mutkia matkaan, onneksi ei mahdottomia. Elikäs siis ongelmannimi oli nyt se, ettei talotehdas ollutkaan meidän ajoissa ilmoittamaamme muutosta huomioinut kattotuoleissa ja lattia ruoteissa (vai mitä ne nyt ovat), joten joudumme hormiin tekemään kerrosten väliin mutkan.. Jotain sellaista. Pitäisi saada talotehtaan edustaja vielä kiinni tässä asiassa, että pääsee reklamoimaan. On yksi toinenkin asia, mutta siitä ehkä myöhemmin.. (pikkujuttu) Niin joo, huhtikuussa tulee meidän takkaleivinuuni kotiin. Jeeee! =)

Joo ja meijän SÄHKÖMIES ei ole ottanut yhteyttä vaikka on sovittu. Ja se alkaa jurppia aika paljon, ensiviikolla olisi voinut jo hommat aloittaakin.... Saa nähdä mitä tästä seuraa, seuraako sähkärin vaihdos vielä viimetipassa!

Ps. Kuvia tältä päivältä sikin sokin ylhäältä ja alhaalta. =)

2 kommenttia:

  1. Meillä on positiivisia kokemuksia Kylpuhuonemarketista (www.kylpyhuonemarket.fi). Olemme hankkineet sieltä ulkoporealtaan. Maahantuojalla on asiantunteva tuotetuki eikä altaassa tai sen toimituksessa ole moitteen sanaa. Altaamme tosin vielä odottaa asentamistaan, mutta tähän saakka kaikki on mennyt hienosti. Ja uskon, että säästöä tuli netistä hankkimalla tuhansia euroja.
    Olen kirjoitellut aiheesta blogissani: http://ourhouseextension2010.blogspot.com/2010/10/poreterapiaa.html

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!