tiistai 29. maaliskuuta 2011

Siunaus laatoille ja sisustusajatelmia

Ugh, päästiin viimein yhdessä rakkainpani kanssa laattapisteelle käymään ja katsomaan valitsemani laatat. Viimehetkillä vielä tein yhden radikaalin muutoksenkin ja lattioissa vähän pienempiä muutoksia ja saatiin tarjoukseen hyviä alennuksia vielä mukaan, kun laattapisteellä on jotain kampanjajuttuja tullut loppuvuodeksi! Selvää säästöä loppusummassa noin tuhat euroa. Ihan hyvin.  Sain mieheltä siunauksen valitsemilleni laatoille, tätähän lähdin hakemaankin! (Ei mennyt suunnitelmat miehen takia uusiksi! JEEE!)

Ostaa päräytin sitten siinä sivussa poreammeenkin, himpun verran pienemmän mitä alunperin oli ajatelma, mutta ei mitenkään radikaalisti pienempi. Sellainen italialainen  (tämä maa edelleen arvelluttaa minua kyllä)Jaguzzin (noinkohan se kirjoitetaan) kulmamallihan se oli kaikilla mausteilla ja hintalapussa -50 prossaa. Niitä jäi enää Vantaan varastolle yksi kappale tän meijän ammeen jälkeen. Eli noin 1500e jäi hintaa, mielestäni ihan loistava hinta siiheks, että yli 3000e on järkiään olleet nuo ammeet mitä olen tarjouksia saanut. Laattapisteeltä siis tämä amme myös.

Sain tänään sitten viimein myös Puustellilta keittiö yms kuvat koneellekin ja kävin vapaapäivän kunniaksi haahuilemassa pitkin kaupunkia ja katselemassa tapetteja. On muuten harvinaisen puuduttavaa hommaa tuo tapettikirjojen selaaminen, ei sovi tällaiselle sähikäiselle joka ei jaksaisi yhtään keskittyä olemaan paikoillaan.. =) Edelleenkään en ole elämäni tapetteja nähnyt missään mallistossa! Nyt jopa päässä liikkuu omakätiset maalaukset talon seinään "tehosteiksi". (Olen tätä joskus tehnyt kuulkaas ihan julkisiin tiloihinkin asti!)

Mutta katsellaan ja maistellaan asioita.. Ehkä joku ahaa-elämys vielä tulee jostain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!