lauantai 19. maaliskuuta 2011

Lappeenrannan K-Rauta

Kyllä: Tämä aihe saa ihan oman osionsa. Laitoin tänään asiakaspalautetta menemään, sillä valitettavasti ei ole paljon hyvää sanottavaa kyseisestä paikasta. Työni puolesta joudun asioimaan satunnaisesti kyseisessä paikassa, en ehkä ihan joka viikko mutta kuitenkin niin, että voin sanoa käyväni siellä jonkun verran siis omien asioiden lisäksi (Me olemme Starkin asiakkaita kyllä pääosin!). IKINÄ_KOSKAAN_MILLOINKAAN sieltä ei saa palvelua ja jos saa niin sen taso YLEENSÄ on sanonko mistä. Kyllä. Itseasiassa on ollut joskus yksittäisiä poikkeustapauksia kuten voin nimeltä varmaan mainita niin Jesse Repo niminen myyjä joskus teki asiallisesti tarjouksen sähköpostiini ja palveli ihan kivasti, mutta muuten. Ei mitään hyvää sanottavaa. Oikein kukaan ei tiennyt mistään mitään kun kyselin heidän kautta saatavista poreammeista ja kun etsin tietynlaista pyyhekoukkua, sain ohjeen etsiä muualta. Noh, ei siinä mitä tänään koettiin koko perhe pettymys, kun seikkailimme noin tunnin ajan siellä laatta-osastolla katselemassa laattoja (en ole mieleistäni löytänyt yhteen paikkaan) ja sitten samalla pähkäilimme, että voisihan sieltä muitakin laattoja ehkä harkita.. Olisimme halunneet ostaa meille mukaan irtokappaleet. Ensimmäinen myyjä karkasi jonnekin paikalta, sitten kun etsin myyjää muiden osastojen myyjien kautta, kolmannen yrittämän jälkeen jaksoimme enää odottaa 10-15 minuuttia, eikä kukaan missään vaiheessa ilmaantunut paikalle; Pakkasimme tenavat kärriin ja lähdimme paikalta. Meinasi hieman savu nousta korvistani, kaikki se ajan tuhlaus siellä ja odottelu..... *jupisee edelleen ja naama punasena*

Mahtoi olla viimeinen kerta kun siellä asioin omilla asioillani. Ainaskin piiiiiitkä aika saa mennä ennen kun suostun jalallani astumaan. Jännityksellä odotan vastaavatko asiakaspalautteeseeni miten.

1 kommentti:

  1. Terve! Sama paikkakunta ja sama juttu tuolla k-raudassa. Kerrankin tuli yksi myyjä puolen tunnin odottelun jälkeen kahvikuppi kourassa palvelemaan. En ostanut. Onneksi on starkki.. ja rtv:ssä muuten hyvä palvelu myöskin. K-rautaan voisi osua joskus ohjus tms.;)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!