lauantai 5. maaliskuuta 2011

Rikesakon paikka?

Isäntä lähetti sitten miut sinne rautakauppaan ja kuinkas ollakaan, piti tuoda 15 kappaletta Finnfoam-levyjä, jotka ovat 2,5 metriä pitkiä ja 60 senttiä leveitä.. Noh, mitenkäs kävikään; Rouvalla on  "tilavassa"autossa kolmen tenavan turvaistuimet ja ajatuksena käydä ostamassa perheelle samalla viikon ruoat, meni suunnitelmat uusiksi ja roudasinkin levyjä sitten näinkin laillisen näköisellä kuljetuksella. Koska jeesusteippi ei ollut pelastamassa minua, jouduin turvautumaan Starkkiteippiin, jota kivalta varastomieheltä sain.

Tämänpäivän Cyprokkilevyjen kantamiseen liittyvät talkoot menivät hienosti. Saatiin yläkertaan ne levyt ja sitten runkotolpat kannettua porukassa parissa tunnissa! Ihan huippua. Ilman apua emme olisi selvinneet, joten kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille! <3

Ystäväpariskunta vei minut tänään erään Kastellitalon näyttöön. Siitäkään en sen enempää kirjoittele, etten pahoita kenenkään mieltä. Pääpiireittäin tosin "siistimpää" jälkeä siellä oli mitä aiemmissa noissa, mutta monia epäkohtia esim. Lvi, sisustus, värimaailma, keittiöasioissa, kodinkoneissa jne. Ehkäpä siellä paikalla olleet ne tietääkin. (myyjäkin näistä puhui siellä).

1 kommentti:

  1. Tuli tuossa mieleen että eikös noissa esittelyissä ole tarkoitus käydä katsomassa kyseisen talon (Kastelli) rakentamisjälkeä, talotyypin pohjaa jne. Useasti niissä on esittelemässä keittiötään jokin alan firma, esim. Puustelli, Petra jne ja pääsee myös katsomaan heidän kalusteitaan oikeassa kodissa. Tarkoitus ei ole käydä arvostelemassa rakentajan/rakennuttajan henkilökohtaisia valintoja ja värimaailmaa.. Mutta kukin tavallaan. Toivottavasti pidätte myöskin esittelyn kun talonne valmistuu.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!