perjantai 4. maaliskuuta 2011

Päivän urakka tehty

Kuvaa yläkerran levytetyistä lattioista. =)

Ylhäällä olevat kuvat eivät sinänsä liity otsikkoon, tässä siis on autokatoksessa olevan varaston tilanne. Siellä olisi vielä pieni kulma naputeltavaa lunta ja  jotenkin minusta alkoi tänään tuntua, että noinkohan tämä on se asia, joka ei valmistu "koskaan" tai sitten ihan viimeisenä "joskus"..

Mutta siis tänään kannoin talosta ulos asennusmiesten nosturilla nostattamat ylimääräiset laudat (jotka olivat hurrrrrjan pitkiä) pois. Timpuri oli ne jo nakannut alakertaan, sieltä sitten yksi-kaksi kerrallaan niitä kannoin pihalle pinoon, josta mies lupasi ne toimittaa eteenpäin sopivampaan säilytyspaikkaan. Se mikä minua hieman ensikertalaisena ihmetyttää, niin hurjan paljon tulee tuollaista "käyttökelpoista" puutavaraa ylimääräistä. Ehkäpä noillekin vielä jotain joskus keksitään.

Yläkerran lattia on nyt levytetty, viikonlopun aikana käymme ruuvailemassa ne vielä sinne kunnolla kiinni.. ne on siis nyt vain "ympäriltä" kiinnitetty, ei siitä keskeltä lainkaan. Säästyy vähän työmiehen työtunnit kun tehdään itsekin pikkasen jotain. Ja viikonlopun aikana ois tarkoitus talkoovoimin saada yläkerran väliseinisen cyprok-levyt ylös ja ne tolpat joista väliseinien rungot muodostuvat. Että semmosta pientä puuhastelua luvassa.

Soittelin tänään erääseen firmaan ja kyselin seinien ruiskutuksia, siis nauhoituksia ja tasoituksia, niin edelleen liian kallista meidän budjetillemme. Nimittäin tarjous oli n. 7000-10 000e karkeasti sanottuna. On vähän turhan iso lovi kukkarolle miun mielestä. Mutta he lupasivat vielä ottaa yhteyttä ensiviikolla, vaikka minä jo kauhistelin tuota hintaa ja sanoin että ei.. Katsotaan keksitäänkö mitään siihen. Minulla on pari muutakin juttua "vetämässä" asiaan liittyen, mutta niistä kerron sitten mikäli jotain onnistun järkkäämään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!