maanantai 14. maaliskuuta 2011

Homma kulkee taas

Ihan kun se olisi seisonutkaan koskaan. Mutta siis timpurimme siellä työmaalla kovasti yrittää saada styroksit siihen kuntoon, että torstaina putkimies tulee laittelemaan loputkin putket paikoillensa sinne. Juttelin tämän supermukavan ja aktiivisen putkimiehen kanssa puhelimessa tänään noista rättipatteriajatuksistani, jotka ovat jostain syystä jääneet suunnitelmista kokonaan pois. Onneksi se ei ole ongelma! Haluan siis kodinhoitohuoneeseen ja yläkerran kylppäriin käyttövedellä toimivat rättipatterit. Ne on ihan ehdottomat! =)

Sähkäri saatiin sovittua keskiviikoksi paikalle, hyvä niin. Saadaan ehkäpä piakkoin yläkerran sähköt laiteltua loppuun, niin pääseepi seinien paklaushommiin siellä. Tai miten ne ikinä tehdäänkään. Sekin on edelleen hieman _auki_, Muutama "ässä" on hihassa, ruiskutusjuttu ja sit eräs muu. Katsotaan nyt mitä tapahtuu.

Tänään en iltavuoron jälkeen selviytynyt käymään työmaalla, joten en tiedä yhtään miten homma on edennyt. Aamupäivällä siellä oltiin tenavien kanssa ennen töihin menoa.

Niin joo ja soitin reklamaatiopuhelun Kannustalon edustajallemme horminpaikka-asiasta ja yhdestä sisälle tulevasta "lasillisesta" ovesta ja samalla kyselin meidän listojen ja pielilautojen mittoja timpurille tiedoksi. (johonkin asiaan kaipasi, en tiedä edes mitä varten).

Näin siis alkoi tämä viikko. Nyt alan perehtymään niihin rättipatterimalleihin, että minkäslaisia niitä onkaan olemassa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!