sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Järki vs tunne

Elikäs olen tässä perehtynyt tapettien ihmeelliseen maailmaan ja taidan kallistua sille linjalle, ettei tapetit ole minun juttuni. Tai no tämänhän tiesinkin jo. Silti, meille on tulossa, sanotaanko että pieniä määriä tapettia seiniin. Sitten päästään ongelmaan: Koska talon yleisvärimaailma on musta-valkea ja harmaa, haaveissa hiirenharmaata seinää hyvin pitkälti, vaalean harmaat lattiat jne..joka puolella taloa kaikki mustaa, valkeaa ja harmaata, niin: Olen rakastunut yhteen ainoaan tapettiin tässä maailmassa, jonka olen tavannut ja se ei todellakaan satu värimaailmoihimme. Mitä tehdä, vai unohtaakko koko tapetti?  Voisiko lastenhuoneen tapetti olla koko talon komistus ja ilopilkku? Vai pysytelläänkö samassa värimaailmassa? Klikka tästä auki havittelemani tapetti

6 kommenttia:

 1. Ensimmäistä kertaa kommentoin, vaikka jonkun viikon olen jo blogiasi seurannut: Minusta keltainen ja harmaa sointuu ihan kauniisti yhteen ja lasten huone saa erottua muun talon hillitystä värimaailmasta. Onnea projektillenne!

  VastaaPoista
 2. Unohda! Tapettiin kyllästyy viikossa ja sitten harmittaa....

  VastaaPoista
 3. Jos ihailemasi tapetti miellyttää myös huoneen asukasta, niin anna palaa vaan! Tyylikkyys ei ole yhtä hauskaa, kuin revittely.

  Turvallisiin ratkaisuihin voi olla ihan tyytyväinen, mutta oletko niistä iloinen?

  VastaaPoista
 4. Kassu, kiva kuulla että joku seuraileekin tätä. =)

  Katsotaan tuleeko kyseinen tapetti meille vaiko ei.. =) Mielipiteitä varmasti on monenmoisia.

  VastaaPoista
 5. Ps. Jos pojilta kysyttäisiin, heillä kaikilla kolmella isoimmalla olisi Starwars-valokuvatapetit seinillään. Joskus erehdyksissäni vilautin sellaisia netistä.... (Kammotuksia!)

  VastaaPoista
 6. Laittaisin tapetin =)
  Ensimmäiseen taloon en uskaltanut ja se harmitti. Nyt otan ilon irti, varsinkin lastenhuoneissa ja revin sitä sitten pois, jos niikseen tulee ja laitan uuden. Tosin koitan ajatella, että sopisi myös teinille, eli ei vaaleanpunaista/sinistä...

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!