keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Huomenna tulee lattialämmitysasentajat!

Jiihaa, alkaa näyttää hyvälle. Mies oli päivän rakentelemassa timpurin apupoikana ja saivat sitten verkot laiteltua loppuun ja homman sille mallille, että puuttuu enää se lattialämmitys ja lattiavalu. Huomenna sitten tulee asentajat sen lämmitysputkiston laittelemaan ja meijän timpuri jatkaa yläkerran seinien umpeenlaittoa ja villoitusta. Itse taidan mennä cyprokkeihin ruuvveja vääntämään huomisen päivän ajaksi.

Tänään tuli myös aivan lottovoittaja-olo kun Aktivalta soitettiin ja ilmoitettiin, että heillä olisikin neljän tänä keväänä valmistuvan opiskelijan ryhmä ja kyseisen ryhmän ope kävi vielä päivällä kohteen katsomassakin. Parin viikon päästä aloittaa miehet sitten tasoitetyöt yläkerrassa, pohjamaaliin saakka ainakin tekevät. Katsotaan raskinko antaa maalatakin vai jätänkö sen ihan itselleni tehtäväksi. =) Mahtavaa.

Timpurin kanssa keskusteltiin meidän yläkerran yhden huoneen tulevasta "lasiseinästä", se asia pitäisi ratkaista että millainen ikkuna siihen tulee ja mistä, että osaa tehdä sen seinän siihen tasoitehommia ennen. =) Olisiko Mattiovella sisäkäyttöön tarkoitettua ikkunaa tai tiiviltäkö pitää kysellä..No, jospa jotain keksitään. Siihenhän tulee oveksi siihen huoneeseen sellainen 10 ruutuinen, sisäovi. Mattioven Arkimallistosta R10 muistaakseni sen oven nimi. Jos löydän netistä kuvaa niin jossain vaiheessa lisään sen tänne.

Linkki oveen:
http://www.mattiovi.fi/fi/?pageKey=tuote&cgidata_P:DefaultPage_productID=1
Eli tuon näköinen.

Sähkärikin teki tänään hommiaan talolla. On "reijittäny" kaikki paikat mukavasti. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!