torstai 3. maaliskuuta 2011

Siivoushommia

Tänään menikin siivoushommiksi sekä täällä kotona, että talolla. Kävin rakennusjätteitä siivoilemassa isoihin jätesäkkeihin, villojen palasia, muoviroikaleita ja laudanpätkiä lähinnä. Meinasi siinä ihan hiki irrota ja kuuma tulla, kun niitä siirteli pari tuntia paikasta toiseen.  Ja kotona miun välilevynpullistuma huuteli tuossa taas hallelujaa, saas nähdä äityikö kovastikin vai rauhottuuko särkylääkkeen ja levon avulla.

Eilen soittelin lattiavalumiehelle, sinne päin asiat kunnossa. Katsotaan tarkempi ajankohta ensiviikolla, kun Lvi-mies saapi oman osionsa tehtyä. Sinänsä meillä sillä lattiavalulla ei ole kiireitä, koska yläkertaa voi tehdä tässä ihan hyvin ennen sitä alakertaa. Tulevalla viikolla yläkerran väliseinien rungot pystytetään ja sitten sen jälkeen ehkä seuraavalla viikolla levytetään.. Miten nuo aikataulut nyt menevätkään.  Ensiviikolla siis tulossa ilmastointimies ja putkimies myös työhommiin. Vilskettä luvassa talolla siis. Sähkömiestä kaivataan sit ei ensiviikolle vaan sitä seuraavalle.. =)

Ostin tänään rappurallin talon kuistille, kun ärsyttää lähinnä talosta pois tullessa se hiekka joka kulkeutuu autoon ja kotiin asti.. Samalla hankin myös timpurin kaipaileman lattiaharjan pehmeillä jouhilla, kun ei katuharjalla ole hyvä lakaista noita lattialevyjä yläkerrassa.

Huomenna minulla on siellä lautojen roudausurakkaa aamupäiväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!