torstai 17. maaliskuuta 2011

Talolla tollottamassa

Tollotin talolla aamusella taas ja selvittelin asioita. Ei siinä mitä, putkari oli siellä hommansa hoitanut jo melkein kokonaan ja miun iänikuista rättipatteriasiaa myös vähän sivuutettiin. Nimittäin kun mie haluan kodinhoitohuoneen seinälle ja yläkerran kylppäriin vessanpöntön yläpuolelle tikapuu-malliset rättipatterit. Kodinhoitohuoneeseen siksi, että siihen voisi tenavat laittaa rukkasensa kuivumaan ja periaatteessa pyyhkeetkin saunapäivinä.. Ettei aina sitä kuivauskaappia tarvitse laittaa pörräämään joka hetki. Neljältä lapselta kun näin keväällä/syksyllä noita rukkasia sattuu kastumaan aika huima määrä.. Ja sukkia myös.

Soitin tänään lattiavalumiehelle ja varasin meille lattiavalun kuun lopulle, toivottavasti asiat on sitten siinä mallissa että sen saapi hoideltua. Sovittiin kyllä, että jos jotain mutkia on matkassa niin sen voi vielä siirtääkin. Ettei ole ihan maailmanloppu. =)

Kivitasoista saatiin kaverin isältä tarjous, joka valitettavasti oli sen verran iso että kannattaisi milteipä sittenkin ottaa ne tasot tuntemattomalta..Nimittäin kun sain muualtakin aiemmin tarjouksen. Pitää vielä soitella perään ja kysellä, että ollaan ymmärretty asiat oikein.

Sähkärin pitäisi huomenna eli perjantaina tulla näpertämään omaa osuuttaan talolle. Sitten kun yläkerran sähköjutut saa laiteltua niin sinne sitten pääsee villoittamaan ja levyttämään toiset puolet seinistä. Sitten siellä alkaakin olla aika "valmista". Jos nyt vielä tässä vaiheessa voi "valmiista" puhuakaan. Mut sillä tavalla valmista, että voi alkaa vaikkapa paklata niitä seiniä.

Huomenna menen Reatekille käymään, katselemaan vähän lattiajuttuja ja laattoja. Tenavalauman kanssa ja ilman miestä. Todella näppärää. No katotaan mitä siitä tulee.

3 kommenttia:

  1. Sun huominen shoppailureissu kuulostaa työläältä :D Meillä on vaan kaks lasta ja niiden kanssa Terrassa tai K-Raudassa pyörähtäminen käy työstä eikä sen jälkeen muista mistään näkemästään enää mitään :DD Toivottavasti sulla menee laatojen kattelut paremmissa merkeissä!

    VastaaPoista
  2. Me olimme myös tänään raksalla koko perheen voimin ja sen noin 5 minuutin aikana, jona kiertelimme sisätöitä ihmettelemässä, napero ehti uittaa molemmat lapaset ja toisen jalan kenkineen päivineen timpurin ämpärissä, joka oli puolillaan vettä. Rättipatteri - kannatetaan! :)

    VastaaPoista
  3. Rej designilla ja Karin metallilla ois ainakin hyviä tikapuu malleja...

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!