lauantai 26. maaliskuuta 2011

Odotellaan tiistain lattiavalua

Tiistain lattiavalua odotellaan, nyt on kaikki sitä varten kunnossa alakerrassa.

Yläkerrassa on seinät umpeen levytetty ja sähköt vedetty paikoilleen. Siellä odotellaan tasoiteruiskutusta, joka on reilun viikon päästä alkamassa. Samalla laitetaan pohjamaali ja kenties pintamaaliin saakka, riippuu vähän miten ehditään muut asiat siellä hoitaa kuntoon. Yläkerran kylppärikin taitaa valmistua huhtikuulla, vesieristeet ja laatoitukset siis. =)

Takka-leivinuuni meillä oli tulossa alunperin loppukuusta huhtikuulla, mutta siirrettiin se eilen niin, että uuni tulee alkukuusta ja sen tekijä 18.4 kasaamaan sen paikoilleen.

Tänä viikonloppuna ajatuksissa on nostaa 15 kpl kipsilevyjä yläkertaa apujoukkojen kanssa, ruuvvailla loput cyprokkiruuvit paikoilleen ja onhan tuolla tuota pikku puuhailua kaikennäköistä, mihin nyt aika riittää taas kun itse olen työhommissa koko pyhänseudun ajan.

3 kommenttia:

 1. Ei voi kun ihailla ja ihmetellä teidän vauhtia!

  VastaaPoista
 2. Todellakin yhdyn edelliseen kommenttiin! Onko teillä joku muuttoajankohta toiveissa? Entä kuinka paljon teette itse varsinaisia rakennustöitä? Meillä alkamassa Rauhala-projekti, pääosin itse tehden eli on luultavasti ainakin tuplasti hitaampaa...:)

  VastaaPoista
 3. Hei "Anonyymi",

  Meillä on muuttoajankohta hamassa haaveessa, loppukesästä puhutaan. Ihan ääneen ei uskalla sanoa mitään. Meillä ei ole painetta mihinkään suuntaan.

  Minä en tiedä mitä tarkoitat rakennustöillä, mutta siis meillä on koko ajan ollut palkattuna timpuri (ja hyvä onkin!) ja itse olemme viettäneet kaiken mahdollisen vapaa-ajan talolla, tehdään mitä ehditään, pystytään ja jaksetaan. En osaa ihan tarkasti sanoa, mitä tehdään ehkäpä kattopaneloinnit, lattialaminaattien asennukset, osa laatoituksista (koska haluan oppia!), maalipinnat (???) jne.. Miten nyt kyetään. Itse olen jäämässä töistä rakennusvapaalle touko-syyskuun ajaksi, jospa minusta olisi jotain hyötyä siellä työmaalla. Mieskin pitänee kesemmällä pitkähkön kesäloman.

  Jos me oltaisiin itse alettu rakentelemaan, olisi projekti neljän lapsen kanssa vienyt varmasti kolme-neljä vuotta helposti! Ja siihen meillä ei ole mahdollisuuksia, eikä voimavarojakaan käyttää.

  Tsempit teidän projektiinne!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!