keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Laattavalintoja esiin

Laittelenpa täältä koneen syövereistä meidän laattavalintoja näkysälle.


Vaaleaa ja tummaa harmaata/miltei valkoista tulossa kylppäriin. Kylppärissähän on iso elementti valkoista koska poreamme on valkea ja lasiseinä on harmaa väritykseltään. Lattiasta tulee kuivapuristelaatta 10x10 tehty, musta. Kylppärissä ripaus "koristetta" eli semmoista luonnonkivijuttua, joka tässä alempana..


Tämä tai tummempi harmaa tällainen laatta suorakaiteen muotoisena ja suorissa riveissä ladottuna tulee luultavasti laataksi kodinhoitohuoneeseen, eteiseen ja keittiöön, isolle alueelle siis. Tämä on "mattapintainen" laatta, ei lainkaan liukas koska ei ole lasitetta. Semmoinen samettisen pehmeän tuntuinen.Tämä laatta oli alunperin yläkerran kylppäriin valittu "tehosteeksi" mattavalkean 20x40 laatan seuralaiseksi. Mutta me saatiin päähänpisto, että laitetaankin harmaana tämä sama. En löytänyt netistä harmaata versiota, mutta idea on tuo sama ja ne harmaan eri sävyt vaihtelevat hieman kovemmin siinä kuin tässä valkosävyisessä laatassa. Tuo vähän särmää siihen tilaan. Lattia tuolla 10x10 mustaa kuivapuristelaattaa.

 Glamour-vessan laatta, tämä valkoisena ja kimallustahan tässä on, se ei näy nettikuvista. Tämänkin väri on mahdollista vielä muuttaa, katsellaan.. Niin glamourvessassa myös tuollainen pieni musta lattialaatta.


Tässä vielä 10x10 laatta mustana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!