lauantai 16. huhtikuuta 2011

Reklamaatiota Kannustalolle, mitään ei tapahdu

Elikäs siis, meillä on hormiongelma. Kannustalolle tehtiin sovitussa ajassa Joulukuun alussa jo muutos hormin paikkaan ja lähetettiin kuvat sähköpostissa (joka on tallella edelleen meillä) talomyyjällemme, jonka piti hoitaa asia eteenpäin. En sitten tiedä liekkö siinä vaiheessa vai missä käynyt kämmi, kun mitään muutosta nähtävästi kuvissa ja kattotuolien sijoittelussa/lattiapalkistoissa (en näiden termejä osaa ehkä) ei tapahtunutkaan.

Nyt meillä on siis ongelmana se, ettei mikään pikku mutka hormiin välikatossa tai missään auta vaan täytyy purkaa koko kattosysteemit alakerrasta (uunin kohdalta) ja yläkerrasta lattia, että saadaan jollain (millä?) lattiasta palkki poikki ja hormi laitettua siitä... Ja tämä kaikki tekee lisää työtä ja ajanhukkaa, sekä mielipahaa ja harmia meille. Kannustalon myyjälle soittelin jo kolmisen viikkoa sitten ja puhuin asiasta (olin aiemmin lähestynyt sähköpostilla) ja sain vaan "olankohtauksen", että se hormihan menee mutkan kanssa siitä. Mutta kun ei mene. (Ja hänelle sen jo kerroinkin) Ja myyjä lupasi "katsella kuvia", eikä ole tosiaan sen jälkeen kuulunut yhtikäs mitään herrasta..

Anteeksi vaan jos en osaa selkeämmin selvittää tätä tilannetta, mutta siis; Mielestämme Kannustalon on tultava tässä "ongelmassa" jollain tapaa vastaan. Ei ole hyvä juttu ollenkaan. Ja varsinkaan tuo meidän myyjän asenne asiaan. Tuskin on edes "katsellut" niitä kuvia, mitä lupaili..

3 kommenttia:

  1. ohhoh, onpa yllätys ja miten kurja sellainen :( Voimia sinne - toivotaan, että kaikki järjestyy!

    VastaaPoista
  2. No olipas kurja kämmi sattunut :( Ihan selkesästi Kannustalon moka, joten munkin mielestä sieltä olisi kyllä syytä tulla vastaan! Toivottavasti asia selviää teille parhaalla mahdollisella tavalla.

    VastaaPoista
  3. Joo siis minä tiedän, että asia järjestyy, mutta se tosiaan viivästyttää töitä ja tekee isomman kustannuksen meille, kuin mitä olisi tullut jos asiat olisivat olleet kuten on sovittu ja toivottu. =) Katsotaan nyt, miten Kannustalo tulee vastaan vai tuleeko, aion ensi viikolla olla yhteydessä talomyyjään vielä viimeisen kerran tässä asiassa ja sitten etsin muun tahon minkä kanssa asioida. =)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!