keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Lukkoasiaa

 Kromi vai mattakromi systeemi? Meille on tulossa valkoinen Kannustalon ulko-ovi, siihen pitäisi miettiä lukko ja ovenkahva, jotta minkävärinen. Valkoinen on poissuljettu kokonaan. Oisko näisä jompi kumpi parempi?(Malli siis tuo)
Tänään sitten tuli vähän yllärinä, että lukot olisi hyvä hankkia jo heti tai ensiviikolla viimeistään. Noh, eikun suorinta tietä ennen töihin menoa lukkoliikkeeseen ja sieltä sitten tarjousta pyytämään. Perjantaina yritän selviytyä tenavien (kolmen pienimmän) kanssa muut lukkoliikkeet läpi käymään ja pyytämään tarjouksia. Lisäksi tarjousta kaivataan myös hyvästä hälytysjärjestelmästä. Lopulliset ovet asennetaan siis siinä samalla sitten kun lukotkin, paitsi pääovelle jää vieläkin tuo vanha oven rohjake.

Ensiviikolla tapahtuu taas kaikenlaista, maanantaina tulee uunimies tekemään uunia, keskiviikkona valetaan kuisteja ja varaston lattiaa (yht melkein sataneliötä), jossain välissä pitäis saada tehtyä kuistijutut siihen valmiuteen, että ne saa valettua ja sähkärinkin pitäisi lähipäivinä ilmaantua vetämään alas sähköhommia. *pää pyörällä ja silmät sikkurassa*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!