tiistai 19. huhtikuuta 2011

Sekalainen kuvakollaasi tältä päivältä

 Takka sai kaakelit yllensä ja parin vkon päästä tulee mies saumaamaan vielä nuo ja laittamaan luukut paikoilleen, sovittiin ettei vielä niitä tarvi laittaakaan. Toivotaan, että saadaan aikaiseksi se hormiasia hoitaa siihen mennessä..
 Kestopuupinon takana leikkimässä. Nuo kestopuut tulevat kuisteillemme. Jotka valetaan HUOMENNA aamulla. Jos vaikka pääsiäisen jälkeen pääsisin maalaushommiin kuistille, semmonen ois suunnitelma..

 Tuleva maalauspaikkani, mies on yötä myöten laittelemassa verkkoja ja styrokseja siellä nyttenkin.. Menee pikkutunneille..

 Takan puoli eli olkkarista päin tuo meijän musta mystinen uuni..

 Seinä muurausta, sitä tehdään aina muutama kerros kerrallaan päivässä. Tuo epämääräinen kolo on siksi, koska siihen on tulossa rättipatteri pyyhkeiden/rukkasten jne kuivatukseen.

 Toinen puoli muurattua seinää. Oviaukko tossa välissä. Ja Irvinin pää taitaa olla kans etualalla..

 Taloa kadun eri päästä kun yleensä. Eli meijän takaosaa näkyy täältä. Tohon meijän naapuritontille muuten on tulossa KANNUSTALO! Juuri huomasin tänään sen kyltin, että toukokuussa aloittaavat tekemään. Kivaa! Toivottavasti tulee joku kaunis talo siihen ihasteltavaksi..

Meijän tällä puolen taloa on kaksi vapaata tonttia, jotka ovat täysin veden vallassa. Suunnittelin tuohon jääkiekkokaukaloa tai lohilampea/uima-allasta, koska epäilen ettei noita tontteja ota ihan heti kukaan. Ovat sen verran arvokkaita täytellä ja laittaa kuntoon.. Toisaalta pitäisikö aloittaa markkinointikampanja, että saataisiin tuohon jotain muuta kun hillitön monttu, jossa on sulamavesiä.... (Siellä on kalliota ja savea alla, ei vesi pääse kun haihtumalla pois, jos ei joku ala tekemään kunnon ojituksia tohon jotenkin)

1 kommentti:

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!