sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Sunnuntaipäivän kuvia ja hiontapölyjä Etupuolelta

 Takaa. Ulkorakennus vasemmalla näyttää ihan kun se ois samaa pömpeliä vaikkei oikeesti oo.

Takaterassikyhäelmää taas


Kaukon putket.


 Etuovelta päin katottuna meijän olkkarin ikkunat ja keittiön ja oh:n välinen väliseinä. Ja pylväs, joka on verhoiltu ihanasti sinisellä muovilla..

 Vessa, josta puuttuu seinät vielä

 Kodinhoitohuonetta (teline on siinä keskellä sitä)
 Keittiön ikkuna ja ruokailutilaa

Hauskasti valo siivilöityy pölystä..

Kävin pari tuntia siivoamassa yläkertaa, olihan siellä kaikenlaista törkyä ihan kamalasti taas. =) Nyt on pussissa ja pussit jäivät sinne odottelemaan pois viejäänsä. Mies hioi lattiaa sillä välin kun mie siivoilin ja sinne se jäi vielä hiomaan lisääkin. Pähkäiltiin, että pitäskös sittenkin laatottaa ihan koko alakerta vaiko ei. Jäi harkinnan alle se mietelmä.

3 kommenttia:

 1. Omasta kokemuksesta: meillä oli aiemmin alakerran eteinen, keittiö ja olkkari laattaa. Rempassa vaihdettiin olohuone laminaatille ja ollaan oltu siihen muutokseen todella tyytyväisiä.

  Puu(jäljitelmä) on laattoja mukavampi jalan alla (ei reunoja, jotka painaa jalkapohjaa), ei riko sukkia (ja poikien housuja) samalla tavalla, tuntuu lämpimämmältä ja vähentää kaikumista. Mielestäni myös kauniimpi (=kodikkaampi) ja jos vielä voisin valintoja muuttaa, harkitsisin myös keittiöön puulattiaa. Mielestäni laatta toimii vain eteisessä (voi tulla kurakengillä sisään) ja kylppärissä.

  VastaaPoista
 2. Mie mietin, että laatta ois aika paljon huolettomampi kun laminaatti tai parketti..

  VastaaPoista
 3. Kunnes sitten siihen jotain kalahtaa, laatta menee rikki ja samaa ei enää saa mistään...

  Mut joo - itse en ole suurten laattapintojen ystävä, kun olen sellasessa talossa asunut (sama efekti, kun sulla välitilalaattojen kanssa :) )

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!