torstai 14. huhtikuuta 2011

Uuni "hukassa" ja styroksiviikonloppu tulossa. Niin ja työntäyteinenkin vielä.

Soittelin tänään tulikivelle ja sen jälkeen soittikin joku rahtimies jostain, että onkos meille tänään tulossa se uuni. Niin mie sanoin, että sanos sinä se, että onko. Meille lupailtiin se sitten klo 15.00 tontille, vaan kello puoli viiteen mennessäkään en sitä nähnyt siellä. En sitten tiedä, että mikä homman nimi oli. Toivon mukaan se on tässä illan aikana saapunut. Allekirjoittanut on ollut niin kuoleman väsynyt, että simahti iltaunosille ja heräsi äsken vasta, niin en ehtinyt lähteä tontille katselemaan uunia.  Viikonloppuna ois ajatus kantaa sisään uunikivet ja maanantaina tulee se tekijä sitten. Uunintekijä nimittäin. =)

Viikonlopun aikana mies laittelee styroksit ja systeemit valmiiksi kuisteille valuja varten, lieppä hänellä paljon muutakin tehtävää mielessä.. Katsotaan mitä taas ennättää. Harmi, ettei meille rakentajille ole suotu pidempiä vuorokausia. Tunneille ainaskin olisi tarvetta.

Ensiviikolle pitäisi alkaa tehtä päätöksiä keittiön valaisimista ja pistorasioiden paikoista tarkemmin (ja että tuleeko enemmän kun on suunnitelmissa) ja eteisen valaistus taisikin tulla tänään päätetyksi; Sinne tulee ne upotettavat valaisimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!