perjantai 29. huhtikuuta 2011

Saatiin tännekin Kannustalomyyjä

Lappeenrantaan tuli uusi Kannustalomyyjä Sami Kontto. Sain viime viikolla kutsun hänen toimiston avajaisiin ja siellä sitten patsastelin tänä iltana ihan ypöyksin, tai no kolmisenkymmentä muuta ensirakentajaa ja vastaavaa sellaista oli paikalla. Oli ihan hyvät sapuskat, sinänsä aika turha paikka meikäläiselle. Yhteistyökumppaneja siellä oli myös paikalla niistä lähinnä Puukeskus kiinnosti minua ja ehkäpä ensiviikolla jos en jo huomenissa yritän sinne selviytyä katselemaan saunajuttuja ja sen sellaisia.

Tänään saatiin viimeisetkin ovet asenneltua, poislukien pääovi ja maanantaiksi odotellaan sitä lukkoseppää paikalle. Joka sattuu olemaan "omankylänpoikia" eli siitä lähettyviltä olevasta maalaistalosta lähtöisin oleva mies, jos ei vielä asukin siellä..taisi ehkä niin sanoa.

Saatiin ilmanvaihtokonekin tontille ja keittiösuunnittelijan kanssa hiottiin viimeisiä suunnitelmamuutoksia ja otettiin mitat paikoista, itseasiassa ensiviikolla joudun vielä menemään hänen luokseen koska tuli sittenkin niin paljon muutoksia siellä..

Ensiviikon alussa muuraillaan loput seinistä, tänään nostivat palkin sinne ovenkarmin päälle, se on nimittäin kantava väliseniä khh:n ja kylppärin välissä.. Ja viikon puolivälissä tulenee laatoittaja tasoittelemaan seiniä ja tekemään vedeneristyksiä sekä sitten kun mahdollista niin aloittelemaan laatoitushommiaan. Me siis palkkasimme sittenkin laatoittajan ihan erikseen. Säästämme timpuriltamme aikaa.. (eli vähän vielä kiritään koko projektia näin)

Tänään timpurimme ekaa kertaa uskalsi puhua talon valmistumisesta ja olemme ihan samoilla linjoilla sen suhteen. Toivomme molemmat  kovasti, että talo on valmis heinäkuussa.

1 kommentti:

  1. Siis ihan mieletön vauhti teillä! Me ollaan tosi tyytyväisä jos jouluksi tulee valmista, eikä sekään ole sanottu. Meillä siis omin voimin rakennellaan.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!