sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Viikonvaihde vierähti nopsaan

Sain sitten tänä aamuna innostuksen alkaa pitämään kirpparipöytää, parin viikon ajaksi vuokrasin paikallisesta, suosituimmasta kirpparista pöydän ja jo sinne tavaraa kiikutinkin. Vielä tässä olisi kaikenlaista, mistä pitäisi ennen tulevaa muuttoa luopua ja päästä eroon. En ymmärrä, miksi minussa asuu pieni hamstraaja... (Onko tässä lapsuuden jatkuvan tiukan rahatilanteen tulos vai mikä psyykkinen sairauspöpö minua vaivaa..) =) No, joka tapauksessa suunnitelma on tämä: Ennen nykyisen kodin myyntiä aion pakkailla kaikki kausitavarat laatikoihin ja kiikutella täältä pois ja myydä ihan kaiken mitä en aio uuteen kotiin viedä, huonekaluja myöden.

Rakennuksella saatiin vähän ruuvveja väänneltyä; Kiitos Ville avusta <3 ja yksi lautapino siirreltyä paikasta A paikkaan B, sen alla kun olivat tulevalla viikolla tarvittavat kertopuut. Jotain PU-hommia mies siellä teki katon rajassa, noista kun en ymmärrä mitään niin enpä sanokaan mitä se oli. Ja mie siivoilin yläkerrasta enimpiä roskia pois paklaushommien tieltä, nimittäin keskiviikkona senkin pitäisi jo alkaa siellä ylhäällä!

Eipä tässä kai muuta ihmeempää, niin no talolla on piha aivan totaalihirveässä kunnossa. Se on semmoista liejua ja tenavat sitten korviaan myöten rapasia joka ikisen tontilla tassuttelun jälkeen! On pyykkikone soinut aika tehokkaasti ja rukkasia rivistöt kuivumassa koko ajan. Ah tämä ihana kevään tulo ja lumien sulaminen! Vaan en valita; KEVÄT ON OIKEIN TERVETULLUT TÄNNE JO!

Nyt minulla ei ole kuvia. Tai no, olisi yksi ruma kolkuttimen kuva vanhasta vara-ovesta joka meidän tontilla köllöttelee... Voisi sen vaikka tähänkin liittää, koska olen aika harmissani etten ole Kannustalon kolkutinta vielä(kään) saanut. Missäs vaiheessa muut Kannustalo-rakentajat olette sen saaneet?

1 kommentti:

  1. Kolkutin tuli meille jouluksi ja talopaketti saatiin pari kuukautta ennen joulua, eli aika alussa se tuli.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!