tiistai 5. huhtikuuta 2011

Päivän raportti

Kävin ennen työvuoroani ja töiden jälkeen myöhään illalla talolla katselemassa, mitä on touhuttu. Putkimieshän se siellä yläkerran kylppärissä oli touhuilemassa ja hänellä sattuikin olemaan oikein asiaakin minulle. Pitäisi nimittäin huomiseen aamuun osata kertoa, millainen suihkukaappi meille siihen on tulossa. Ei kyllä yhtään mitään hajua... Ehkäpä se tässä yön alkavina tunteina sitten kehittyy mielessä, että mikä malli ja millainen, kunhan ennättää netistä vähän katselemaan, Starkissa niitä ei ollut, sen totesin kun päivällä ennätin pyörähtämään siellä. Strakissa sopivasti joku remppa menossa, niin kahteen viikkoon ei nää suihkukoppeja.

Meijän työmies oli saanut kattohommat, villoitukset, paperit ja ruoteet laitettua alakertaan ja yhden väliseinänkin oli levyttänyt. Hyvälle näytti kyllä. Kuviakin otin, mutta ovat melko synkeitä kun en laittanut valoja käydessäni.

Että semmonen päivä tänään. Huomenna mies lähtee hommaamaan pakettiautolla niitä tarvikkeita seinäpintojen tasoittelua varten ja siitä se pikkuhiljaa nauhoitukset ja tasoitetyöt alkaakin. Maalivärejä olen netistä vähän katsastellut, mitään uusia ahaa-elämyksiä en ole saanut. Kannustalon sivuilla hyvin sisustuskuvissa maalikoodit, että eiköhän ne maalit sieltä suoraan valikoida sitten.

Ideoitavana siis suihkukaappijuttu, takan viereiseen seinään "halkokolonen" (jonka ehdottomasti haluaisin), maalisävyt&tapetit, lattiat, portaat (näitä stressaan aika paljon!) jne jne...

1 kommentti:

  1. Mukava että asiat menee eteenpäin. Ja tuo työmääräkin kuulostaa kivalta - mä niin ootan, että me päästään sellaiseen vaiheeseen, että asioita on pakko lyödä lukkoon. Nyt vaan suunnitellaan ja suunnitellaan muttei päätetä mitään ja se on tylsää :D

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!