keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Osa ulko-ovista paikoillaan, pääovi kuljetuksessa vaurioitunut =/


Koska maanantaina tulee lukkomies, niin tänään asenneltiin osa ovista. Toisinsanoen meijän rakennusmies asensi teknisentilan oven ja kaksi terassin ovea sekä kodarin oven. Itse olimme vain nostoapuna, tai mies oli tänään.. Pääovesta löytyi (oli alimpana kasassa) kuljetuksessa tulleet naulojen painaumat jotka ovat aivan hirvittävät. Tai ne on karmissa siis. Tämänpä takia meijän pääovi jää asentamatta ja sitä kautta myös lukkoasennus siihen viivästyy. (Käytetään vielä väliaikasta ovea riippulukolla). Vielä jäi asentamatta yläkerran parvekkeen kaksi ovea.

Ylemmässä kuvassa näkyy yksi lukuisista maalikokeiluistani, siis yhtä maalia (Tikkurila 517X) kokeilin talon eri puolille, että näkisin valosta johtuvan vaihtelun parhaiten. En osaa vielä ihan sanoa mitä mieltä olen tuosta, katselen ja tuumailen yön yli ja sitten ehkä olen viisaampi mielipiteestäni. (Ps. Aika harvoin minun tarvitsee miettiä asioita yön yli..)

Tapettikirjoja olen kotiin kantanut ja maalivärikarttoja. Jopa teetin Teknosin hiiren harmaan maalin kokeiluun, mutta se taitaa sittenkin olla turhan hailakka meidän värimaailmaamme.. Tuumaillaan sitäkin.

Perjantaina tulee Puustellin mies mitoille ja sit laitetaan tilaus keittiöjutuista yms menemään eteenpäin ja huomenna tapaan mahdollisen laatoittaja kanditaatin, hän tulee käymään ja jutustelemaan. Tultiin siihen tulokseen, että yritämme helpottaa timpurimme taakkaa ulkopuolisella laatoittajalla..

Sisähommat edistyy ja pian on alakerrassakin kaikki kipsilevyjen saumat ookoo, on siellä muutama vielä laittamatta ja ylhäällähän taisivat tänään jo valmistella jos eivät aloittaneetkin ruiskutusurakkaansa meijän poikaset (= aikuisopiskelijat). Tahti ei ehkä päätä huimaa, mutta eipä tässä vielä kiirekään oikein ole. Ompahan enemmän aikaa päättää maalivärit ja mahdolliset tapetit..

Portaista minulla tulee ehkä "jymy-ylläri" vielä, kunhan asia saadaan loppuun puiduksi... ;)

Ps.Tietokoneeni on viallinen, vähän voi päivitykset viivästyä tai jäädä tekemättä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!