torstai 7. huhtikuuta 2011

Päivän aatokset

Tänään juttelin kivisedän kanssa. Meille näillä näkymin tulossa Ylämaan graniitilta ne kivitasot sittenkin! Kaikkien kommellusten jälkeen. Tästä asiasta en ehkä halua enempää avautua, ainakaan julkisesti. Mutta siis mustaa kiveä, kiiltävää sellaista. Mattapintaista ei oikein suositeltu meille ja koska olen todellakin laiska ihminen siivoamaan ja pitämään paikkoja kunnossa, niin helpompi ratkaisu sittenkin on se kiiltävä pinta siihen. =)

Viikonlopun tavoitteena on rikkoa betonivalun pinta itse jollain timantti-vehkeellä, jonka nimeä en tiedä tarkemmin. Ja siivoilla taloa edustavampaan kuntoon. Se näytti nimittäin jo tänään sille, kuin pyörremyrsky olisi käynyt puhkumassa ja puhaltamassa kaikenlaista törkyä ympäriinsä.. Siellä saattaa muutama musta jätesäkillinen taas roskaa irrota. Onhan siellä sitten alakerran kipsilevyjen ruuvaamista vielä muutamaksi tunniksi ja sen sellaista "pientä" hääräämistä.

Ensiviikolla tuleekin sitten meijän takka-leivinuuni kotiin ja sen palasten kantaminen sisälle on edessä. Koska seuraavan viikon maanantaina tulee uunimies sen meille muurailemaan kondikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!