sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Jos tykkää välillä hieman hassutella, niin eikös....


..kodinhoitohuone voikin sitten olla pilkullinen?

(Kuvaaminen oli taas miltei mahdotonta miun kännykamerallani, miksiköhän en ikinä pidä järkkäriä mukana työmaalla...? -No siksi, että A. hukkaisin sen tai B. hajottaisin sen vähintäänkin.)

Livenä tuo seinä näyttää niiiiiiin paljon paremmalta kuin kuvissani.. ;) Ja ylemmässä kuvassa näkyypi katon alaslasku. Kodari, kylppäri ja sauna on alaslaskettu 260:een, pikkuvessa 275:een alakerrassa kattokruunun takia, muut tilat ovat täyskorkeita.

Ja tuo ikkuna tuossa on talon oikealla puolella näkyvä ikkuna, jos tuosta otsakkeen kuvasta vaikkapa haluaa paikallistaa missä mennään. Kodinhoitohuoneessa on yksi valkeaksi maalattu kiviseinä (vailla väriä vielä) joka on kodarin ja kylppärin välinen seinä ja sitten ihana rauhallisen vaaleilla laatoilla laatoitettu seinä, jolle koneet ja vesipiste tulevat. Ja lattia on ihan samaa mitä meillä aulassa ja keittiössäkin on, eli 30 x 60 laattaa..

Mitäs muuten tykkäätte pilkuista? -Mie tykkään! Kotoisan ilmeen antaa, olisi muuten aika tylsä huone tuo pyykinkäsittelytilanakin toimiva pikkuhuone.

4 kommenttia:

 1. Mikä tapetti tuo pilkkutapetti on? Meille on tulossa samantyylistä mutta pienemmillä pilkuilla eteiseen :D

  VastaaPoista
 2. kaunis on!kelpaa silittää ja lajitella pyykkiä tuolla.

  t.K

  VastaaPoista
 3. Ver nice, indeed!:) Mistä olet hankkinut? T:Katriina

  VastaaPoista
 4. Anonyymille tiedoksi, että tämä tapetti on Arki-Homen kautta Lappeenrannasta tilattu. Ja saapi tätä muualtakin.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!