torstai 23. kesäkuuta 2011

Juhannus menee, missäs muualla kun....


Talolla. Tässä kun mietin, niin yli kuuteen kuukauteen emme ole vierailleet yhtään missään. Eikä isovanhemmatkaan (siis miun puolen) ole nähneet lapsia saati lapset isovanhempiaan... Tämä rakentaminen on aika täydellisesti vienyt kaiken mahdollisen vapaa-ajan ja voimat lähteä yhtään minnekään. Yritin tuossa pistää tulevien naapureiden kyydillä yhten muksuista menemään mummolaan, muttei se sitten onnistunutkaan, niin jääpi tänä kesänä mummola näkemättä. Normaalistihan me ollaan käyty aika tiuhaankin siellä..

Pikkasen meinaa muut elämän paineet ja murheet painaa mieltä matalaksi, mutta onneksi rakentamisjutuissa kaikki on ihan mallillansa! Kunpa olisi vielä ylimääräiset silmäparit ja kädet olemassa itsellä, ettei tarvitsisi kokoajan olla pyytelemässä lastenhoitoapuja sukulaisilta (kiitos siitä avusta kovasti!). Ja kumpa olisi vuorokaudessa muutama tunti lisää ja saisi nukkua ne tunnit ilman lasten herätyksiä, niin ois ihan luksusta.

Kävin vielä juhannusaaton aaton kunniaksi hätäpäissäni hakemassa laminaattileikkurin toisesta rautakaupasta ja ne laminaattien alle tulevat tuplexit vai mitä ne nyt olikaan Starkista. Lisäksi sain sieltä hyvän tarjouksen hanoista. Meillä on nyt Onniselta, meijän putkimieheltä, K-Raudasta ja yhestä nettikaupasta tarjoukset haluamillemme tuotteille ja tuo Starkin on pääosin paras tarjous näistä kaikista.

Josko tässä juhannuspyhinä pääsisi aloittelemaan sitä lattian laittoa, ohan tuolla muutamia muitakin juttuja mitä pitää hoidella.. Aika hurjasti nimittäin. Kello käy, päivät menee ja viikot! Kääääääk.. No, jospa tässä ehdittäisiin kaikki saada kuntoon. Ja yks mikä hirvittää; SE SIIVOAMISEN MÄÄRÄ sitten kun talo joskus on valmis. Siis se rakennuspöly jota on ihan joka paikka täynnä ja se siivo siellä..Ja normi imurikaan ei siihen pölyyn edes pysty..Huh. Otetaan vastaan rakennusajanjälkeis-siivous-tai mikälie, jos vaan joku palvelun tarjoaja semmoisia tekee ja jos se on kohtuu hintainen. ;) (Lahjaksikin ois aika näppärä.)

Ainiin joo, keittiöön pitäisi keksiä hauskat valaisimet. Tai oikeastaan ei-hauskat. Sellaiset, hajuttomat, mauttomat, valkoiset ja pyöreät, laadukkaat ja hyvät plafondit tai vastaavat. Sellaset jotka "katoavat" sinne kattoon jonnekin.  Olkkarin valaistusta en ole vielä jaksanut ajatellakaan, mutta sinne en halunnut niitä "upoteltavia spotteja", mitä tulleepi eteisaulaan, yläkerran aulaan, kylppäreihin jne..  Olis tullu liikaa "ammuttuja reikiä" kattoon. Ainiin, mie googletan vielä miun poreammeen päälle tulevat unelmavalaisimet, ne on semmosia pikkutimantteja..hetkonen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!