maanantai 20. kesäkuuta 2011

Juhannusviikon julmetunmoinen kiire ja monta "pientä" asiaa hoideltavana..

Tällä viikolla onkin kaikenlaista "kiireellistä" tehtävää, ennen keittiön saapumista. Joka muuten tulee maanantaina ja samalla tulee asentajakin sitten niitä laittelemaan. Keittiön katto pitää ummistaa nyt ja sitä ennen (tänään!) on mietittävä lopullisesti ne keittiön valaistusasiat kuntoon. Muut tilat nyt ovatkin kaappeja ja koneita vailla, että sinänsä jo valmiita. Niin joo, paitsi kodinhoitohuoneesta puuttuu katto, kun nyt tarkemmin ajattelen.

Lattioita aletaan laittamaan juhannuksena tai sen jälkeen, joten laminaatit täytynee hakea K-Raudasta viimeistään torstaina, liekkö tuo perjantaina miten edes aukikaan kun on se juhannusaatto? Meidän juhannus menee tiukasti tenavien kanssa talolla.

Porraskuilu on nyt levytetty ja "niuhotettu"( eli nauhotettu) ja osittain pakkeloitukin siihen malliin, että ensi viikolla se on viimeistään täysin valmis jos ei jo tällä viikolla. Portaat tulevat juhannuksesta viikko eteenpäin.Niin joo ja valitsin portaiden väriksi Tikkurilan lumen valkoisen, eli hyvin on valkoiset portaat meille tulossa..Ja liukuesteuriksi (vai mikä se oikea sana on) tulleepi semmoset kumijutut. =) Mustana.

Niin ja meijän aikuisopiskelijat lopettavat hommansa viikko juhannuksesta eli eivät enää kauaa olekaan työmaallamme pörräämässä.

Meillä muuten on näillä näkymin 13. heinäkuuta taloesittelykin.

2 kommenttia:

  1. Ei ole ainakaan meidän K-rauta auki perjantaina. Ja siitä syystä meidän lattialaattojen toimitus viivästyykin ensi viikon puoliväliin. :/

    VastaaPoista
  2. Täytyykin suunnitella kesälomasuunnitelmat siten, että päästään virallisiin avajaisiin, eli näyttöön ;) Muiden kommentteja on hauska vakoilla...

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!