keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Väkeä taas enemmän kun Vilkkilässä kissoja tänään taas talolla..

Aamupäivällä touhotin talolla taas, kun pojilla oli lastenhoitoapulainen niin pääsin muutamaksi tunniksi ihan vapain käsin paikalle. Hankin meille nosturin maalaushommaa varten, sääkin nimittäin on ollut aivan loistava, kakskytäyhdeksän astetta taisi olla mittarissa koko päivän jos ei enemmänkin. Iltapäivän ja illan aikana, aina tänne kello kymmeneen saakka oli pari miestä siellä maalailemassa. Kiitos meijän maalausapulaiselle ja kiitos myös Heikille, ystävälleni joka ajoi nosturin meidän tontin reunaan. Nimittäin ei ihan pikku-Toyotalla parin tonnin nosturia siirrelläkään. Meillä oli semmonen 18 metriin saakka nostava nosturi, tai itseasiassa se on vielä huomennakin.. Ihan näppärää.

Kodinhoitohuone näytti saaneen laattoja pintaansa päivän mittaan ja timpurimme oli naputellut taas lisää puuttuvia lautoja ja kattojuttuja ulkopuolisiin rakenteisiin. Emmie osaa sanoa selkokielellä oikein mitä se teki, sormella osaisin osoittaa jos pitäisi kertoa.. =D

Katontekijät tulivat paikkailemaan tekemisiään, elikäs siistivät aumakattojemme kulmaosat ja kattotyön jälkiä, koska teimme heistä reklamaation. Heillähän kävi tällainen maalauskämmikin, eli he olivat maalanneet räystäslaudat maalarinvalkealla, eikä murretulla sävyllä joka meillä on valittu tuohon tarkoitukseen.. Siitä maalauskämmistä sitten sovittiin, että itse hoidamme sen ja he tulevat siinä jotenkin vastaan.  Ja tänään niitä sitten itse maalailtiinkin. Olin tyytyväinen tämän firman toimintaan kyllä tässä reklamaatiotilanteessa toimivat asiallisesti ja olivat oikeasti pahoillaan tapahtuneesta.

Hain tänään Livingistä makkarin tapettimmekin, enää puuttuu Arki Homen kautta tilatut tapetit, sittenhän ne taitavatkin olla jo kaikki, mitä olen hankkinut. Alakerran vessan tapetti on vielä hautumassa (siihen on olemassa vaihtoehto jo), selviää vasta kun vessa saa laatoituksensa.

Peltimies kävi mittailemassa ikkunapeltien mitat tänään. Olipa hyvä, että mies sattui olemaan paikalla silloin..

Ja saimme taas tänään seurailla naapuritontin räjäytystyömaata, pojatkin sattuivat paikalle kun oikein iso pom-kuului.

Huomenna maalaustalakoot jatkuvat ja perjantaina sitten timpuri ja laattamies tekee omia töitään talolla. Aikuisopiskelijoilla on perjantaina vapaapäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!