torstai 9. kesäkuuta 2011

Timpuri seisoo tumput suorana kun ootellaan Kannustalolta reklamaatioasiaan tulosta.. Ompa mukavata

Nimittäin kun meiltähän on loppunut kesken tekemisen 48/48 rima, talon ulkoverhouspaneeli ja sisäseinien runkopuut, vaikka todellakaan emme ole niitä käyttäneet mihinkään muualle tai tietääksemme niitä ei kukaan ole meiltä anastanutkaan tontilta.. Kannustalolle tehtiin ilmoitus jo toissaviikolla ja niiden piti saapua viime viikon alkupuolella. Nyt niitä ei kuitenkaan vieläkään kuulu eikä näy ja timpurilla seisoo sekä sisätyöt, että ulkohommat. Onneksi sentäs saatiin noita läpivientejä hänen tehtäväkseen talon katolle ja sitten on kaikenlaista pientä räpelleltävää ollut, mutta HOMMA SEISOO PAHASTI. Ja Kannustalo kuhnailee. Saatiin äsken sähköpostia, että menee jonnekin rakennesuunnittelun puolelle vielä mietintään nämä meidän puutteet. Toivotaan, että saavat PIAN asiansa mietittyä. Ei nimittäin ole yhtään kiva, jos TALOTEHTAAN TAKIA HOMMA KUSEE. (Anteeksi kielenkäyttöni). Täytyy sanoa myös, että olen aika äimistynyt siitä, että tuo tavara on loppunut kesken ja noinkin monelta osin.. Uskomukseni Kannustalosta on ollut, että tavaraa tulee ja reippaasti ettei niiden suhteen tarvitse huolissaan olla. Meillä on kuitenkin tiukka aikataulu nyt loppuvaiheessa menossa ja turhista työtunneista ei viitsisi maksella timpurillekaan, kun tosiaan tekeminen loppuu kesken. Sisätöissä on paljon asioita, joita ei vaan voi nyt aloittaa tekemään (esimerkiksi alakerran laatoitustöiden vuoksi).
Kyllä minua alkaa korpeamaan tämmöinen tilanne ja odoteltu tosiaan jo suhteellisen kauan tuon asian kanssa.. Asiakastyytyväisyyskyselyissä Kannustalo on pärjännyt ihmeen hyvin, minä en ainakaan tällä hetkellä lähtisi asiakaspalvelusta heitä kaikilta osin kehumaan. Valitettavasti.
Laitetaas vielä kuvaa tötteröistä talon katolla.. Ja toisiksi vanhimman pojan huoneen seinistä. Aika huonoja kuvia tosiaan kun tulee aina vastavalokuvia, vaikka minkä teet. Viikonloppuna jos saisi tapetin tuonne seinään ja ehkäpä sitten jossain vaiheessa laminaattia lattiaan. Ja avot, siinä se on. =)

Ainiin ja PS. Ulkorakennuksemme rakenneltiin ENNEN TALOPAKETIN tulemista ja ihan erilaisesta materiaaleista, joten siihenkään emme ole saaneet kulutettua talopaketin mukana ollutta puutavaraa. Että jos joku Kannustalolta vaikka sattuu näkemään tämän. ;)

1 kommentti:

  1. No ompa ikävä tilanne teillä. Meillä kanssa Kannustaloa pykätään pystyyn ja kaikkea tavaraa on ollut ihan kauhean paljon! Sanoin arkkitehdillekin pari päivää sitten, että sääli kai noita meidän räystäslautoja on polttopuuksikaan laittaa, mutta kun tarvetta ei loputtomiin ole... Toivottavasti teillä asia selviää pian ja parhain päin!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!