maanantai 27. kesäkuuta 2011

Keittiöpaketti

Kroooh-pyyyyh, alkaa olla hieman yliväsynyt olotila koko ajan. No, ehkä tämän kestää..Miehen kanssa molemmat ollaan ihmetelty tätä uupumusta, voisi nukkua vaikkapa kolme vuorokautta putkeen. Oiskohan sittenkään vielä levännyt olo?

Tänään saapui meille keittiö. Nyt ymmärrän mikä on "keittiöpaketti". Se on miljoona pientä pakettia ruokailutilan nurkassa odottamassa asentajaansa. Niitä todellakin oli paljon. Yllätyin ihan, jotenkin ajattelin että ne menisivät ihan heittämällä sinne nurkkaan. Mut ei ne ihan niin kompaktisti menneetkään. No siinä se joka tapauksessa on ja vieläpä tuli KUUSI TUNTIA ETUAJASSA SOVITUSTA! Toivotaan, että asentaja on näpsäkkä ja saapi hyvin ne laiteltua.

Porraskuilua vielä "hifistellään" niinkun timpurimme tuppaa sanomaan. Eli viimeistellään ja maalaillaan, torstaina pitäisi tulla portaat näemmä. Valaisinjuttuja touhuilllaan ja semmosta normaalia.. Joko kerroin, ettei saatukaan aloitettua vielä lattiasennusta juhannuksena, vaikka vähän ajatus oli.. Se on monen asian summa, en nyt jaksa sitä enempää vatvoa tässä..

1 kommentti:

  1. Ei mikään ihme, jos väsyttää - onneksi kohta on loppukiri, kun päivämäärä tulee vastaan. Jaksamisia! Toivottavasti toivutte nopeasti sitten, kun kiire helpottaa ja pääsette asumaan. Meillä tän meidän taloasian kanssa uuvutaan edelleen, vaikkei tarvii mitään tehdä, mutta tämä onkin enemmän henkinen taistelu.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!