torstai 16. kesäkuuta 2011

Postilaatikkopähkäilyä

Täten olen ottanut "vastuulleni" pähkäillä naapureidenkin nimissä postilaatikkojamme. Nimittäin ajatuksissamme on ollut yhtenäinen linja postilaatikkojen suhteen ja nyt kun niitä olen käynyt ihmettelemässä niin näyttäisi, että meille on tulossa Bobi-postilaatikko. (http://www.bobi.com/) Eli metallinen, lukittava, ylhäältä pyöreänmallinen postilaatikko. Tai kaareva. Tai mikä se nyt onkaan...

Värivaihtoehdot ovat mielestäni;
(Meidän kadulla punakattoisia taloja, keltaisia, vaniljan värisiä ja meijän persikkaisen värinen..Ja meidän talon oikealle puolelle tulossa sininen talo, mutta se on jo vähän kauempana..)Ja sitten on vielä K-Raudassa alennuksessa ollut harmaa joka oli mielestäni myös kiva.

Hetken pähkäiltyäni mietin, että ehkä punainen olisi vähän pönttö, koska kattomme ovat kaikilla hitusen eri sävyisiä ja näköisiä.. Toisaalta, punainen erottuisi ja postimieskin löytäisi helpommin, toisaalta auramies ei ehkä teloisi niin helposti..

Valkoinen olisi toisaalta aika kiva ja raikas ja meillä kaikilla on jotain valkeaa talossamme käsittääkseni (kulmalaudat ainaskin)... Musta olisi aina tyylikäs, struktuuripintainen musta oli oikein napakan tuntuinen kun kävin koskettelemassa sitä.. Harmaa.. No se on aika tylsä, mut ehkä toi vaaleampi harmaa vois olla ihan jees..

Katsotaan mihin tulokseen päädymme.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!