tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kohta päästään koeponnistammaan pöntötkin!


Meillä tilattiin sekä yläkertaan, että alas tuollainen Ido seven D-pönttö. Siinä on sisällä semmonen vessanraikastin juttu, joka nyt ei meikäläiselle ole mitenkään meriitti, mutta semmonen siellä on siitä huolimatta.  Tuossa pytyn alla on kuva meijän Ido wave-altaasta joka tulee yläkerran kylppäriin. Meillä kun tuppaa olemaan käsienpesulle ja hampipesuille aina jonoksi asti porukkaa, niin jospa tuo kahdelle hanalle tarkoitettu allas toimisi siihen. Mieluummin olisin ottanut kaksi erillistä lavuaaria, mutta tuli mahtuvuusongelmia, joten tyydyimme tuohon. Toivotaan, että toimii hyvin. Alakertaan tulee vessaan iso neliskulmainen "malja-allas"-tyyppinen lavuaari, sinänsä minulle ei ole mitään  väliä millainen allas sielläkin on, kunhan toimii. Tuossa oli ajatus, että hyvin mahtuu lasten pehvatkin pesemään siinä, se on siis aika iso kokoinen.

Kodinhoitohuoneessa meillä on marjasankon mentävä pyöreä teräsallas. Olisimme halunneet sellaisen tosi suuren kulmikkaan altaan sinne, vaan tila loppui sieltäkin kesken ja tyydyimme tuohon. Eiköhän siinä saa marjasankot ja kumpparit huuhdeltua.

Tänään juteltiin vessanpyttyjen asennuksesta putkarimme kanssa, jota muuten edelleenkin voin suositella ihan kelle tahansa! On loistava putkimies. Ja kuulin, että joku olikin täältä blogista hänet jo bongannutkin ja tilannut omaan kotiinsa. (Sain muuten siitä hyvästä 4kpl vapaalippuja..)..

1 kommentti:

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!