lauantai 4. kesäkuuta 2011

Pelastava enkeli saapumassa ja tahti sen kun kiristyy entisestään!

Ihanaa, huomenna saamme sukulaistytön lastenhoitoavuksi tänne! Meillä on ollut täällä tuttavaperheen tyttöjä ja yksi heidän kaverinsakin poikien kanssa touhuamassa viimeaikoina, ilman näitä pelastavia enkeleitä emme kyllä olisi selvinneet millään! Pienikin apu on iso apu ollut. Onneksi on löytynyt nyt sitten kaiken sen etsinnän jälkeen tällaisia ihania tyttöjä tai oikeastaan nuoria naisia..

Huomenna eli sunnuntaina olisi ajatus kantaa hormin perjantaina saapuneet osaset sisälle, timpuri asentanee maanantaina hormin meijän uuniimme. =)

Maanantaina tulee myös putkimies lämmönvaihdinta asentamaan ja toivon mukaan myös ulos vesipistoketta tai miksikä sitä sanotaankaan.. Olemme lupailleet tulevalle naapurillemme "myydä" vettä meiltä ja itsekin tarvittaisiin jo sitä ulkopistoketta vedelle.. Maanantaina alkanee myös pintamaalaukset yläkerrassa, se on jotenkin niiiiiiin jännittävää oikeasti alkaa näkemään, että mille ne lopulliset värit ja pinnat alkavat näyttämään.  Ja tuota noin... Mitähän nyt unohdan taas kertoa. Dementia todellakin alkaa vaivata. Niin joo, perjantaina kävimme koko perheen voimin katsomassa yhtä ruokapöytää ja tuoleja paikallisessa huonekaluliikkeessä ja jätimme sen ajatuksen vielä muhimaan. Löytyi ihan mielenkiintoinen koivuinen pöytä ja kauniit perinteisennäköiset tuolit siihen kaveriksi, eikä hintakaan kauhean paha. Ainoa ongelma on se, että pöytä on 240 pitkä ja olin ajatellut tosiaan pidempää (250-300) koska tilaan hyvin pidempikin mahtuisi ja mielestäni pöytä ei koskaan voi olla liian suuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!